IRCDefteri - En Ýyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayýt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Haziran.2019   #1
Çevrimdýþý
halı yıkama ,perde yıkama, koltuk yıkama



Bir birinden farkli hizmetlerimiz ile birlikte değerli müşterilerimize en iyi halı yıkama hizmetlerini sunmaktayizdir. Neredeyse bir cok kişinin tercih etmiş olduğu firmalardan bir tanesi olarak bilinen ve her geçen gün kendini kanıtlamaya devam edilmektedir ve bu sayede halılarınız daha temiz bir şekilde yıkanması sağlanmaktadir.

Fiyat olarak en uygun fiyat bütcelerimiz ile birlikte değerli müşterilerimize en iyi kampanyalar sunmaktayizdir perde yıkama sektöründe en temiz, titiz ve mis kokuyla birlikte yıkama hizmetlerimiz sunulmaktadir. İster evinizden alinmaktadir istersenizde dilediginiz yerden özel araçlarımız ile birlikte adresinize kadar gelip perdeleriniz alıp yıkanıp sonrasında temiz bir şekilde sizlere teslim edilmesi sağlanmaktadir.
Bununlada bitmeyip hizmetlerimiz arasında bir cok hizmetler bulunmaktadir bu hizmetlerimiz koltuk yıkama hizmetlerimiz daha cok tercih edilmektedir ve koltuklarınız itina ile yıkanıp tertemiz bir şekilde pırıl pırıl bir şekilde sizlere teslim edilmektedir. Sizde eğerki perdeleriniz veyahut koltuklarınız var ise hiç durmadan firmamiz ile irtibat geçe bilirsiniz.
Â*
ANA SAYFA | STELLA Temizlik
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok

BB code is Açýk
Smileler Açýk
[IMG] Kodlarý Açýk
HTML-Kodu Kapalý
Trackbacks are Kapalý
Pingbacks are Açýk
Refbacks are Açýk