IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 03.Haziran.2019   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Gıda Bilimi ve Teknolojisi


Gıda bilimi nedir? gıda kimyası, biyokimya, enzim bilimi, gıda mikrobiyolojisi, nitelik denetim ve beslenme konularını kapsayan ilim dalı.

Web sitemiz siz değerli gıda bilimcileri ve gıda mühendisi için A dan Z ye akıllardaki soru işaretlerini kaldırıyoruz ve sizlere harika bilgiler sunuyoruz. İşimizin ehli olduğumuz için bu altın değerindeki bilgilerimizi ücretsiz olarak okuyup bilgi sahibi olabilirsiniz.

Gıda Mühendisliği kısmı iki dala ayrılır. gıda bilimi ve gıda teknolojisi yer almaktadır. gıda biliminde, gıdaların kimyası, enzim bilimi, gıda mikrobiyolojisi, biyokimyasal, nitelik denetim vb. Konularla ilgilenilir. gıda teknolojisi ise gıda mühendisliğinde esas işlenerek, bitkisel ve hayvansal gıdaların işlenmesi ve biyoteknoloji ile ilgili konularla ilgilidir. gıda mühendisliği kısmı okumak isteyen kişilere 4 sene süresince şu dersler dost olacaktır. gıda mühendisliği dersleri, matematik, fizik, kimya, teknik resim, gıda mühendisliğine giriş, gıda mühendisliğinin esas işlemleri, gıda mühendisliği matematik ve daha bir hayli zorlu derslerden ibarettir.

Gıda Bilimi, gıda araştırmalarını inceleyen bir uygulamalı bilimdir. gıda Teknolojileri, gıda bilimcileri ve gıda mühendisleri için harika bir platform, gıda bilimini mühendislik, biyolojik ve fiziksel bilimlerin gıdaların doğasını, bozulma nedenlerini, gıda işlemenin temelini yapan ilkeleri ve tüketen kamu için gıdaları iyileştirmek için kullanılan bir dal
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık