IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Mayıs.2019   #1
Çevrimdışı
Paykasa Satın Alırken Dikkatli Olun !


Paykasa satın alırken dikkat edilmesi gereken birçok şeyi bugüne kadar size hep anlattılar fakat insan insandan akılldır herzaman daha dikkat ederek alışverişlerimizi yapmakta fayda var. En azından internet üzerinden alışveriş yaparken ve özellikle paykasa satın alırken dikkat edilmesi gereken hususlar asla gözden kaçırmamalıyız. Birçok insan güvenilir paykasa sitesi olarak düşünüp aldığı paykasa kartların boş olmasıyla karşılaşabildi.

Bunun üzerine güvenlik yöntemleri de geliştirildi fakat tabi biryere kadar önlem alınabiliyor internet üzerinden sürekli en doğru adrese ulaşamayabiliyorsunuz. Paykasa satın alırken dikkatli olun şeklinde başlık atmamızın öncelikli sebebi de budur.
Paykasa debit ön ödemeli karttır yani biryere yatırımınızı yapacakken güvenlik kodlarını pinlerinizi girip ödemenizi bu kartla şifresiz olarak yapıp istediğiniz her şekilde işlem gerçekleştirebiliyorsunuz.

Paykasa satın aldıktan sonra dilerseniz oyun sitelerinde, dilerseniz bahis sitelerinde dilerseniz paykasa kart ile ödeme kabul eden her platformda işlem gerçekleştirebiliyorsunuz. Paykasa satan birçok web sitesi bulunmakta ve yasal veya yasadışı hareket eden birçok site var. Siz herzaman yasal paykasa satış sitelerini tercih edin, mutlaka vergi levhalarını, vergi numaralarına dikkat edin. Biz https://www.paykasasatinalma.com/ yasal paykasa satış sitesini öneriyoruz, burası gerçekten paykasa satışlarını legal yoldan yapıyorlar.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık