IRCDefteri - En Ýyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayýt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 25.Mayýs.2019   #1
Çevrimdýþý
Bebek Spa merkezi , Bebek masajı , Bebek SPA , Bebek spa havuzu


Bebek Masajı ve SPA

Bebeklerin cilt yapısına %100 uyumlu yağlar ile Bebek Spa merkezi kapsamında hizmet alabilirsiniz. Doğallıktan ödün verilmeyen hizmetten faydalanabilirsiniz.
Â*
Bebek Spa merkezi, bebeklere özel masaj, havuz etkinliÄŸi düzenleniyor. Bebeklerin anneleri ile birlikte keyifli zaman geçirmesi saÄŸlanıyor. Hem keyifli zaman geçirmek hem deÂ* rahatlamak anne ve bebek için SPA ile çok kolay.
Â*
Bebek SPA Faydaları

Eklemlerdeki stresi azaltıyor olması, bebeğinizin huzurla uyuması için önemli. Doğal aroma yağları ile yapılan Bebek masajı iskelet sisteminin güç kazanmasını da sağlayacak. İlk dört ayda oluşabilecek korik sorunların ortadan kalkması için öncü olacaktır. Aylık gelişim dönemine göre yapılan masajın, SPA’nın farklı etkileri olacaktır.
Â*
Bebek SPA klasik masaj ve ayak refleksolojisi üzerinde kurulu olduğundan, sindirim ve dolaşım sisteminin de olumlu etkileneceğini bilmelisiniz. Uykunun düzene girmesi, hareket kabiliyetinin artması, güven duygusunun gelişmesi açısından Bebek spa havuzu son derece etkili olacaktır. Bebek hareketlerini kontrol ederek, akciğer ve göğüs kapasitesinin artmasını sağlayacaktır. Reflekslerinin harekete geçmesi de sağlanır.
Â*
https://www.babygospa.com
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok

BB code is Açýk
Smileler Açýk
[IMG] Kodlarý Açýk
HTML-Kodu Kapalý
Trackbacks are Kapalý
Pingbacks are Açýk
Refbacks are Açýk