IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 21.Mayıs.2022   #1
Çevrimdışı
Fornax Software Endüstriyel


Endüstri; insan ihtiyaçlarını karşılamak üzere, gereken üretimin yapılması için gerçekleşen tüm faaliyetlere verilen genel isimdir. Ham maddeler ve ya yarı işlenmiş maddeler çeşitli faaliyetlerden geçer ve bunun sonucu bir ürün ortaya çıkar. 1700lü yıllarda ortaya çıkan sanayileşme, yıllar geçtikçe git gide yaygınlaştı ve ülkelerin gelişmişlik düzeyini belirleyen en önemli etkenlerden biri haline geldi. Fornax Software firması da endüstriyel alanda hizmet veren, mühendislik ve yazılım çözümleri üreten ve özellikle endüstri 4.0'a yaptığı yatırımlarla bilinen ülkemiz için oldukça değerli bir şirkettir.
Endüstri 4.0 ile ilgili getirdiği yenilikçi çözümlere örnek olarak oksijen probunu verebiliriz. Oksijen probu yani sensörü; gaz ve sıvı arasındaki oksijen miktarını ölçen ve bunu değerini belirten sistematik bir sensördür.
Ayrıca endüstriyel fırın alanında da Fornax Software firması önemli çözümler üretmekte. Çeşitli bileşenleri, maddeleri ve ya ürünleri kurutma, kürleme ve ya fırınlama gibi işlemleri gerçekleştiren endüstriyel fırınların sanayilerde olmazsa olmaz bir yeri vardır.

Konu webcanavari tarafından (21.Mayıs.2022 Saat 16:00 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık