IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 20.Mayıs.2022   #1
Çevrimdışı
Sanayi ve Scada


Dünya sanayi 4.0'ı konuşurken, Türkiye’de de otomosyan ve <a href="https://www.fornaxsoftware.com/">scada</a> sistemlerini aktif bir şekilde kullanamaktayız. Otomasyon ve scada sistemleri fabrikanızın maksimum verimde çalışmasını sağlayacak bir sistemi içinde barındırır. Şuan Türkiye'de sanayi 2.0'ın izlerini taşıyan bir çok küçük ve orta ölçekte işletme olması verimin ne kadar kötüye kullanıldığının bir işaretidir.
<a href="https://www.fornaxsoftware.com/">Scada Türkiye</a>'ye girdiği işletmelerde verimli bir proses kullanılmasından ötürü, sistemin ilk kuruluş maliyetini çok kısa sürede amortisman ettiği gerçeğini göz ardı etmek pek mümkün değil. Bu sistemi kullanan fabrikaların artış göstermesi sayesinde ülkemizin de hızlı bir şekilde dördüncü sanayi devrimine adapte olması en büyük temennimizdir. Fornax Software şirketinin bu yöndeki hamleleri de bizleri gururlandırmakta ve geleceğe daha umut dolu bakmamıza katkı sağlamaktadır.
Gelişmiş otomasyon sistemlerini bize sunduğu yeniliklerden biri ise <a href="https://www.fornaxsoftware.com/yazilim-cozumleri/scada-yazilimlari/">web scada</a>dır. Web scada ile işletmenizde ve ya dışarıda olmanız sistemi yönetmenize bir engel değildir. Evinizde oturken ve ya seyhat ederken işletmenizin proseste kullandığı ürünlere kadar bütün yelpazeleri görme imkanı sağlayan bir sistemdir.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık