IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 19.Nisan.2022   #1
Çevrimdışı
Finans Kredisi


Site Adı: Finans Kredisi
Site Adresi: Finanskredisi.com
Site Konusu: Ekonomi ve Finans Bilgi Portalı
Açıklama;

Konut kredisi oranları nelerdir? Değişen dünya düzeni finansal harcamaları ve yöntemlerinde yenilikler getirmiştir. Kişiler günlük harcamalarında eskiden veresiye defterlerine taksitle harcamalarını yazdırırken şimdi kredi kartı ile taksitli alışverişlerini yaptıkları gibi puan kazanma, indirimli alışveriş gibi birçok avantaja da aynı anda sahip olmaktadır. Kişilerin hayata bakışı ve ödeme yöntemlerinde bu şekilde değişiklikler olması mülk sahibi olmak isteyenlerin hayatlarında bazı şeyleri değiştirmiştir.



Parası yoksa ev alamayan ölene kadar kirada yaşamak zorunda kalanlar artık konut kredisi çekip kendi evinde oturup kira öder gibi kendi evinin parasını ödemektedir. Hayatı kolaylaştıran bu yöntem için bankalar gerekli şartlar sağlandığında kredi çıkarmaktadır.
*
Her banka geri ödeme vadesine göre farklı faiz oranları uygulamaktadır. Konut kredisi için oranlar Merkez Bankası kararlarına göre belirlenmektedir. Merkez bankasının kararına göre bankalar kendi oranlarını belirler. Her banka için farklı oranlar söz konusudur. Merkez Bankası alt ve üst limitleri belirler bankalar bu oran içerisinde kendi oranını belirlemekte serbesttir.

İhtiyaç Kredisi Ve Konut Kredisi Arasındaki Farklar

Ev sahibi olmak için konut kredisi almak daha uygundur. İhtiyaç kredisi modelinde daha uygun faiz seçenekleri olduğu gibi geniş vade seçenekleri çok daha fazladır. İhtiyaç kredisinde faiz oranları yüksek ve vade daha düşük olabilmektedir. Konut kredisi daha uzun vadeye daha az faiz oranı sunar. Kredi hakkında daha fazla bilgi almak için Finanskredi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık