IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 14.Nisan.2022   #1
Çevrimdışı
Pomeranian ve BOO KÖpek


Site Adı: Nettepet
Site Adresi: Nettepet.com
Site Konusu: Yavru köpek, süs köpeği sahiplenme sitesi

Pomeranian ve BOO köpek sahiplenme konularında arayış içerisindeyseniz hoş geldiniz. Bir köpeğin yaşamınıza adapte olabilmesi çok önemlidir. Spor yapıyorsanız yanınızdaki aktivitelere eşlik edebilecek çevik ve güçlü yapısı gereği Rotweiler cinsi bir köpek sahiplenmek tam size göre bir seçim olabilir.*Çocuk dostu ılımlı bir köpek düşünüyorsanız Golden Ritriever cinsi bir köpek ya da bir Beagle sahiplenmeniz daha doğru olabilir. Uzun süre hayatınıza eşlik edebilecek bir cins seçimi çok önemlidir.



Pomeranian ve BOO Köpek Sahiplenme

Öncelikle Pomeranian ve BOO köpek sahiplenme gibi tüm konularda nettepet.com a giriş yapılabilir. Bir yavru köpek sahiplenmeyi düşünmek birbirinize bağlanmayı kolaylaştırmak için size daha cazip gelebilir. Öncelikle ticari amaçlı hayvan satışı yapan bir yerden sahiplenmenizi kesinlikle önermeyiz. İlk seçeneğiniz bir yetiştirici olmalıdır eğer safkan arayışında değilseniz barınaklarda onlarca masum yavrunun sizleri beklediğini de unutmamalısınız.

Günümüzde en çok ilgi duyulan ırklar arasında pomeranian ve BOO köpekler bulunur. Sahipleneceğiniz bir yavrunun anne sütünden kesilmesi ve mamaya geçmiş olmasına dikkat etmelisiniz. Zamansız annesinden ayrılan yavrular sağlık açısından sorunlar yaşar ve zorunlu bir durum söz konusu değilse anneden yavrusunu ayırmak kesinlikle uygun değildir. Ayrıca annenin bir yaşından büyük bir köpek olması gerekir. Bu aşamada bir yetiştirici ile görüşme sağlıyorsanız ve yetiştirici kişi size yavrunun annesini göstermek istemiyor veya kardeşleri ile ilişkisini görmenizi istemiyorsa, sorularınıza kaçamak cevaplar vererek sizlere detaylı bilgilendirme sağlamaktan çekiniyorsa o kişiden uzaklaşmanızı öneririz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık