IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 14.Nisan.2022   #1
Çevrimdışı
Sağlık Raporu Ücreti


Site Adı: Halim ASA Bursa OSGB
Site Adresi: Halimasa.com.tr
Site Konusu: Bursa OSGB, İSGB, uzaktan eğitim İBYS hizmeti
Açıklama;

Sağlık raporu nasıl alını?*Sağlık raporu ücreti ne kadar? Sağlık raporu yeni bir işe girerken, askerlik hizmetini tamamlamak için, ehliyet alabilmek veya evlilik için gerekli olan rapordur. Sağlık raporunun asıl amacı kişinin sağlıklı olduğunu belgeleyen rapordur. Başvurduğu kuruluşa engel bir durumunun olmadığının bir göstergesidir. Sağlık raporu yalnızca yetkili kurum ve kuruluşlarda uzman hekimler tarafından verilir.
*
Sağlık Raporu Nasıl Alınır?

Sağlık raporu alabilmek için T.C Sağlık Bakanlığına bağlı bir kurum veya kuruluşa başvurabilirsiniz. Sağlık raporu alınabilmesi için uzman hekim tarafından muayene olmanız ve gerekli tahliller yapılmalıdır. Sağlık raporu alabilmeniz için yapılan tahlillerin sağlık merkezlerinde laboratuvarda incelendikten sonra uzman hekimin onaylanması halinde size verilir. Bu iş yeri için uygun olup olmadığınıza, işe uygun olup olmadığınıza, az tehlikeli, tehlikeli veya çok tehlikeli işlerde çalışıp çalışamayacağınızı belirlemek için çok önemli bir unsurdur.



*Aynı zamanda askerlik hizmetini tamamlayabilmeniz için herhangi bir sağlık sorununun olmadığını kanıtlamak içindir. Bu ve buna benzer durumlarda sağlık raporu almanız şarttır.
*
*Bazı durumlarda iş yerinde belirli sürelerde sağlık raporu almanız istenir. Bu durumda sağlık raporunu yenilemeniz gerekir. Bu iş ile alakalı bir durumdur. Sağlık durumunuzu kontrol etmek için yapılır. İş yerinde oluşan rahatsızlıkları belirlemek için veya oluşabilecek rahatsızlıkların önüne geçmek için yapılan rutin bir sistemdir. Bu gibi durumlarda iş yeri hekimi tarafından muayene olup yine iş yeri hekiminden sağlık raporu talep edebilirsiniz.

*Sağlık Raporu Nereden Alınır?
*
*Sağlık raporu için T.C Sağlık Bakanlığına bağlı kuruluşlara giderek sağlık raporu alabilirsiniz. Bu kuruluşlar aşağıda verildiği gibidir:
*-Devlet Hastaneleri veya Eğitim ve Araştırma Hastaneleri
-Aile Sağlık Merkezleri ( Sağlık Ocaklarında bulunan aile hekiminiz. )
-Özel Hastaneler
-Özel Tıp Merkezleri
-Özel Eğitim Hastaneleri
-Özel Poliklinikler gibi kurum ve kuruluşlardan yardım alabilirsiniz.

Sağlık Raporu Ücretli Mi?

* En çok sorulan sorulardan bir tanesi de sağlık raporu ücreti ne kadar? Şeklindedir. Devlet Hastaneleri ve Eğitim Araştırma Hastaneleri veya Sağlık Ocaklarından ücretsiz bir şekilde sağlık raporu alabilirsiniz.
* Özel hastaneler, özel poliklinikler ve tıp merkezlerinde belirli bir ücret karşılığında temin edebilirsiniz. Bu ücret sağlık kuruluşunun belirlediği ücrettir. Her kuruluş için belirlenen ücret farklıdır.

Ayrıca halimasa.com.tr ‘de acil durum krokisi, Bursa OSGB firmaları gibi içerikler de yer alıyor.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık