IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06.Mayıs.2019   #1
Çevrimdışı
Fakro


Çatı merdivenleri, örneğin bir ev ofisi veya çocuk oyun odası gibi çatı katının düzenli kullanımı için mükemmel bir seçenektir. Aşağıdaki katlama ve kaydırma seçenekleri, tutarlı bir şekilde kullanılmak ve derin, kaymaz basamaklara ve korkuluklara sahip olmak üzere tasarlanmıştır. Erişim merdivenleri, kullanımı kolay, ağır hizmet tipi döküm alüminyum ünitedir. Merdivenlerin teleskopik doğası, çatı katındaki ambar kapısının arkasında oturan merdiven ile birlikte, çatı içerisinde ek alan kalmasına izin vermez. Her iki ölçüye göre yapılmış merdiven seçenekleri entegre bir kapı ve ısı yalıtımlı çerçeve olarak sağlanmıştır.

Çatı merdivenleri depolama erişim sorunlarınız için mükemmel çözümdür. Her merdiven hafif, dayanıklı ve uygun maliyetlidir. Aşağıda belirtilen başlangıç ??fiyatları, her bir merdivenin mevcut çatı açıklığı içine monte edilmiş ve kullanım kolaylığı için bir işletim direği ile birlikte temin edilmesi ile tedarik ve montajı içerir. Bu gerekirse yeni bir menteşeli tavan kapağı içermez, ancak gerekirse düzenlenebilir. Açıklıklar hakkında daha fazla bilgi için lütfen özel Çatı Kapakları sayfamızı ziyaret edin.

Tüm çatı kapakları, çatı merdiveni ile başa çıkmaz ve bazen konum tuhaf bir yerde olabilir. Mevcut pozisyonda büyütülmüş bir tavan kapağı sunar veya erişimi kolaylaştırmak için gereksinimlerinize uyacak şekilde yeni yalıtımlı bir tavan kapağı yeniden konumlandırabiliriz. Bu tamamen yalıtılmış bir çatı penceresi kapağı ve entegre lüks çatı katı merdiven sistemi ile erişimi iyileştirecektir. Garip bir alanınız varsa veya mevcut bir ambar kapağı yoksa, gereksinimlerinize tam olarak uyacak bir çözüm ve çeşitli alternatifler sağlayabiliriz. Tedarik edilen ve monte edilen alüminyum çatı merdivenleri ile, bir dizi ahşap çatı merdiveni ve daha sofistike konser merdivenleri vardır. Alanınız veya bütçeniz ne olursa olsun ihtiyaçlarınıza uygun bir çatı katı merdivenimiz vardır. Çatıdaki kapaklar herhangi bir şekilde ve boyutta olabilir. Bu yüzden çatıdaki ambarın büyütülmesini çatı katı merdiven montaj fiyatımıza dahil ediyoruz.


Çatı merdiveni; https://www.fakro.gen.tr
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık