IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04.Mayıs.2019   #1
Çevrimdışı
Bursa Şehir Hastanesi İş Başvurusu


Son zamanlarda bildiğiniz üzere ülkemizde şehir hastanelerinin açılmasının hızıyla birlikte başta olmak üzere son yıllarda sağlık ve tıp sektörlerinde de değerli kabul edilecek yatırımlar yapılmaktadır. En büyük şehir hastanelerin yapıldığı illerden birisi olan Bursa şehir hastanesi iş başvurusu alımını açık bulunduracaktır. Kısa bir zaman önce tüm inşaatı ve donanımı bitirilen Bursa Şehir Hastanesi de yakın bir süre içerisinde tüm kapasiteyle hizmet verebilir hale gelecektir.
Bursa’nın Nilüfer ilçesinde halen inşaatı devam eden hastaneler tamamlandığı zaman 15 bin yatak kapasitesine sahip olacak ve her gün binlerce hastaya gereken sağlık hizmeti sağlanabilir hale gelecektir. İnşaatı devam eden hastanenin Bursa başta olması üzere etrafında ki diğer illere de bir diğer yararı ise binlerce çalışan için istihdam olanağının artacağı olmasıdır. Hastane bünyesine çok sayıda iş alımı, memur alımı ve birden fazla bölüme personel alımı gerçekleştirilecek. İşe alım ilanlarını kadrolu ve sözleşmeli memur, işçi olarak ikiye ayırılması mantıklı olandır. Memur kadrolarında yapılacak olan atamalar bilindiği gibi KPSS ile yapılmakta olup işe alım ilanlarını devlet personel başkanlığı ve bursasehirhastanesi.net ilan bölümünden ulaşabilirsiniz.
Tüm Şehir Hastaneleri hastaların kolaylıkla ulaşabilmesi için ulaşım yönünden merkezi bir bölgeye inşa edilmektedir. Havaalanları, tren garları ve benzeri tüm bu yerlere yakın inşa edilen hastane sağlık turizmine de etki etme beklentisi ülkemizde yüksektir. Tüm bunların yanında yapılan Şehir Hastanesi bünyesine çok sayıda işçi alımı, memur alımı yapılacaktır.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık