IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 30.Nisan.2019   #1
Çevrimdışı
Kolye Modelleri


Kolye bayanların en sık kullandığı aksesuarların başında geliyor. Özellikle ürün çeşitliliği sebebiyle kadınların günlük hayatta sıklıkla kullandığı imitasyon kolyeler canlı renk ve zarif şekilli kolye uçlarıyla tarzlara hareket katıyor. Boncuk ya da doğal taş gibi malzemelerden yapılan imitasyon kolye modelleri sade renge sahip kıyafetlerle enerjik bir görüntü sunuyor.
Ayrıca hediye almak için doğru seçim olan altın ve gümüş kolye modelleri, kadınların boyunlarında şık bir görüntü sunuyor. Altın kolyeler siyah, kahverengi ya da toprak tonlarında kıyafetlerle yakaladığı uyumla göz dolduruyor. Altın kolyenizi taktığınızda diğer takılar gösterişsiz olursa ortaya güzel bir stil çıkarabilirsiniz. Gümüş kolyeler ise sade renkli kıyafetlerle size asil ve rahat bir görünüm sunuyor. Beyaz elbise ve bluzlarla size fark katacak gümüş kolyeler günlük kullanımda tercih ediliyor.
Her Bütçeye Kolye Modelleri
Kolye modelleri kullanılan malzemeye göre farklı fiyatlarla sizinle buluşuyor. Saat&Saat farkıyla seçkin markaların ürünlerini bulabilir ve her bütçeye uygun kolyeleri inceleyebilirsiniz. Hemen https://www.saatvesaat.com.tr/taki/kolye adresine girerek sepetinize ürün ekleyebilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık