IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Şubat.2022   #1
Çevrimdışı
Bağış - İnsani Yardım Derneği


Site Adı: Şefkat Eli
Site Adresi: Sefkateli.org.tr
Site Konusu: İnsani yardım derneği - Bağış Derneği
Açıklama

İnsani yardım derneği arıyorsanız hoş geldiniz. Silahlı çatışma patlak verdiğinde veya doğal afetler meydana geldiğinde, tüm topluluklar etkilenir ve günlük yaşamları ve uzun vadeli kalkınma beklentileri kesintiye uğrar. Sadece bu değil, pek çok farklı yerde dünya genelinde pek çok insan yardıma muhtaç haldedir. Ne yazık ki açlıkla, susuzlukla baş başa kalabilmektedir.

Bu dernek aracılığıyla kurban bağışı, su kuyusu bağışı, gıda paketi bağışı gibi çok sayıda bağış yapılabilmektedir.

İnsani Yardım Derneği

*İnsani yardım, acil durumlar sırasında ve hemen sonrasında hayat kurtarmak ve acıları hafifletmek için tasarlanırken, kalkınma yardımı, herhangi bir toplumda ekonomik, kurumsal ve sosyal kalkınmayı engelleyebilecek, özellikle sistemik yoksulluk gibi devam eden yapısal sorunlara yanıt verir ve bina inşasına yardımcı olur. Hem insani yardım hem de kalkınma yardımı birbiriyle ilişkilidir ve farklı yardım biçimleri genellikle hem insani hem de kalkınma bileşenlerine sahiptir.



Kalkınma yardımı, insani yardım olmadan da var olabilir (insani krizleri olmayan gelişmekte olan ülkelerde), ancak krizler sırasında ve sonrasında insani yardıma ek olarak da sıklıkla bulunur. Örneğin bir ülkede deprem olursa kısa süreli insani yardıma ihtiyaç duyulur. Buna yiyecek ve su kuyusu, geçici barınak sağlanması ve sağlık hizmetleri dahildir.

Adak Kurbanı – Akika Kurbanı

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği yardıma muhtaç kişilere yardımcı olmaya çalışmaktadır. Açlık sınırında yaşayan insanların et ihtiyacını karşılamak ve anne ve çocukların beslenme bozuklukları nedeniyle yaşadıkları sağlık sorunlarının önüne geçmek adına kurban bağışı için Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği’ne yapabilirsiniz. Adak kurbanı veya akika kurbanı için hemen Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği web sitesine giriş yapabilirsiniz.* Sefkateli.org.tr linkine tıklayarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık