IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 28.Ocak.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Türkiye'nin En Büyük Teknik Hırdavat Marketi


Günlük hayatın akışı içerisinde teknik malzemelere ihtiyaç duyulan o kadar çok an olur ki yanımızda bu malzemelerin olmamasından ötürü pişmanlık hissedebiliriz. İşte bu tür malzemeleri tedarik edip yanımızda bulundurmak; son derece mühim bir aksiyondur. Tedarik etmek için de profesyonel yapı marketleri tercih ederiz. Ölçü aletleri de bu teknik malzemeler kapsamına girer. Herhangi bir yere ilişkin ölçü alınacağında, bu işi başkasının yardımı olmaksızın kendi başımıza yapmamızı sağlar. Böylelikle daha fazla maliyet ödeyerek halledilebilecek bir işi, çok daha düşük maliyetlere katlanarak gerçekleştirebiliriz.

Üzerinde işlem yapılacak olan nesneyi sıkıştırarak arzu edildiği gibi sabitlemeye ve tutturmaya yarayan alete, mengene denir. İki çenesi bulunur ve bu iki çene birbirine arzu edildiği oranda yaklaştırılıp nesne sıkıştırılarak sabitlenir. Kısaca herhangi bir işleme tabi tutulacak nesneyi, titreşimsiz tutmak için kullanılan bir alettir. Mengene, yapı marketler içerisinde rahatlıkla bulunabilir ve istenilen yerde kolayca kullanılabilir. İşleri kolaylaştırması bakımından son derece önemli bir alettir.

CNC takım tezgahlarında kullanılmakta olan CNC torna aynası, pnömatik ya da hidrolik sıkma sistemiyle çalışıp iş parçalarının titreşmeksizin sabitlenmesini sağlar. CNC makinelerinde, kaliteli ve dayanıklı torna aynalarının kullanılması maliyetlerin fazlasıyla düşmesini sağlamaktadır. Farklı torna aynası çeşitleri mevcuttur. Hırdavat alanındaki tüm teknik alet ve gereçlere yönelik kapsamlı bilgi için www.euroferteknik.com sitesi tıklanmalıdır.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık