IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 25.Ocak.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Masif Panel Ürünleri Satışı


Masif olarak kullanılmakta olan malzeme, ağaç veya ahşap malzemedir. Masif, teknik yönüyle kaplama yapılmamış saf ağaç olarak nitelendirilmektedir. Masif panel, aynı ağaç çeşidinden küçük kesitli masif odun parçalarının yani lamellerin tek parça veya uç uca ekli parça halindeyken bilhassa lifleri paralel biçimde birbirine kenarlarından enine ve boyuna şeklinde tek tabaka halinde yapıştırılmasıyla ortaya çıkarılan levhalar olarak bilinmektedir.

Ham maddesi ağaç olan ve yapılarda, endüstride ve daha pek çok alanda kullanılması amacıyla tomruklardan kesilen ahşap malzemeye kereste denir. Kereste, çok fazla sınıflandırmaya tabi tutulmasına rağmen genel olarak sert ve yumuşak ağaçlar başlıkları altında değerlendirilebilir. Yumuşak ağaçlar, genelde ambalaj ve yapı sektöründe kullanılırken sert ağaçlar da hem yapı hem de mobilya sektörlerinde kullanılır. Deck, ekseriyetle dış mekanlarda zemin kaplaması olarak sıklıkla tercih edilen ahşap bir kaplamadır. Mekân ayırt etmeksizin kullanılabilecek; insana ve çevreye dost olan bir zemin döşeme çeşididir. Uzun ömürlü ve kullanışlı olmasıyla bilinir. Genel itibarıyla egzotik ağaçlardan elde edilir.

Ahşapta yüksek kalite ve çevre dostu koruma hedefleniyorsa mutlaka rubio monocoat kullanılmalıdır. Rubio monocoat yağları sadece dayanıklılık değil aynı zamanda kullanışlılık da sağlar ve uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. Film tabaka oluşturmayan ve doğallığı bozmayan bir yapıdadır. Tüm bu ürünlere ilişkin ayrıntılı bilgi için armaganas.com sitesine girilebilir.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık