IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Ocak.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Ücretsiz Eticaret Sitesi Kurmak



E-ticaret günümüzde pek çok kişinin hayalini süsleyen ve üzerinden iyi paraların kazanılabildiği önemli sektörlerden biridir. 2022 yılında tüm bu hevesli kişileri e-ticaret alanına kazandırmak için yola çıkan Edurmaal, ücretsiz mağaza aç seçeneğiyle ticaret hayatına mühim katkılar sunmaktan geri durmuyor. Site ürün ve hizmeti aynı anda bir araya getiriyor. Siteye üye olmak için herhangi bir ücret istenmemekte olup üyelik 3 şekilde yani Standart Mağaza, Genç Girişim ve Freelancer olarak gerçekleştiriliyor.

Düşük komisyonla satış yap fiili için uygun bir site olan Edurmaal, henüz girdiği e-ticaret piyasasında enerjik bir duruş ortaya koyuyor. Bu duruş sayesinde, e-ticaret paydaşları da son derece memnun bir alışveriş süreci yaşıyorlar. Örneğin Edurmaal sitesine üye olan genç girişimciler için ekstra düşürülmüş komisyon oranları, onları e-ticaret konusunda son derece teşvik edici hamleler olarak değerlendirilebilir. Böylelikle öğrenim gören veya hobi olarak böylesi bir işle kazanç sağlamak isteyenler; kendilerini teşvik eden bir sisteme kavuşmuş oluyor.

Freelancer olarak hizmet ver faaliyeti, Edurmaal sitesi bünyesindeki üçüncü kayıt profilidir. Herhangi bir alanda yetenekli olduğunu düşünen; bu konu hakkında eğitim almış ya da almakta olan bütün serbest şekilde çalışanlar, sisteme ücretsiz bir şekilde kayıt gerçekleştirip profillerini oluşturabiliyorlar. Tüm bu siteye üyelik alternatifleri ve üyeliğe ilişkin şartlara yönelik ayrıntılı bilgiye, www.edurmaal.com sitesinden ulaşılabilir.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık