IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 21.Ocak.2022   #1
Çevrimdışı
Silivri Mimarlık Ofisi - Özge Pınar GÖKTAŞ


Mimarlık hizmetleri çağımızda vizyonu olan işletmeler, vakıflar, kamu kurumları ve tüm fiziksel kuruluşlar için vazgeçilmez bir hizmet haline geldi. Bu kuruluşların kendi içerisinde verdiği profesyonel hizmetlerin seviyesi her ne olursa olsun fiziksel konumlarında yapılmış olan mimari faaliyetler bu kuruluşlara seviye atlatarak daha fazla rağbet görmelerini ve ilgi odağı olmalarını sağlıyor.

Sizde bunun bilincinde olan bir girişimci iseniz ÖPG mimari tasarım hizmetleri alarak işletmenize olan ilgiyi ve algıyı daha yüksek seviyelere taşıyabilirsiniz. İşletmenizin kurumsal kimlik yapısına ve hedeflerine uygun olacak şekilde belirlenen renk paletleri ve tasarım parçaları bir araya geldiğinde markalaşmanızı tamamlayarak hedeflerinize ulaşmanızda size kaldıraç gücü olacak.

Sizde mimarlık hizmetleri hakkında merak ettiğiniz tüm soruları iletişim bilgilerimizden bize ulaşarak danışabilirsiniz. Proje kapsamı, proje süreci ve fiyatlandırmalar gibi konular için de yine iletişim sayfamızdaki bilgilerden bize kolayca ulaşabilir bilgi alabilirsiniz.

Özge Pınar Göktaş Hakkında;

Mimarlık hayatıma, 1999 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversite’sinde lisans öğrencisi olarak başladım. Uzun ve mutlu geçen öğrencilik dönemimi, sürekli devam eden bir öğrenme hali olarak gördüm; atölye çalışmaları ve gönüllü stajlarla lisans eğitimimi güçlendirdim. Profesyonel çalışma hayatıma özel sektörde, kıymetli ofislerde çalışarak başladım. Daha sonra 11 yıl boyunca kamu personeli olarak çalışmaya ve üretmeye devam ettim. Tasarım hayatımın her zaman odak noktası oldu ve ofisimi açarak tüm Türkiye’ye mimari tasarım hizmetleri vermeye başladım.

Ayrıntılı Bilgi Alın: https://ozgepinargoktas.com/
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık