IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Ocak.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Kaliteli Uçucu Yağ Ürünleri


Uçucu yağ ürünleri bitkilerin kök, yaprak ya da çiçek kısımlarından elde edilir. Bu uçucu yağlar damıtma yöntemi ile üretilir. Uçucu yağ kullanırken kaliteli uçucu yağların tercih edilmesi son derece önemlidir. Uçucu yağların suda çözünme özelliği bulunmaz. Uçucu yağlar sabit yağlarla karıştırılarak vücut ve saç bakımında rahat bir şekilde kullanılabilir. Bunun yanında bu yağlar yaşam alanlarının enerjisinin değiştirilmesi amacı ile de kullanılır. Su ile karıştırılarak oda ve çamaşır spreyi olarak da kullanılabilir. DAVBİR uçucu yağlar insanların enerjilerinin yükselmesini de sağlar.

Uçucu yağlar, banyo, el ve ayak bakımı, doğal sular, oda spreyi, soyalı mumlar, doğal parfüm amacı ile kullanılabilir. Uçucu yağlar bakım için de sıklıkla tercih edilir. Bunun yanında bu yağlar bakım için kullanılırken miktarlarına dikkat etmek son derece önemlidir.

DAVBİR uçucu yağların keskin bir kokusu vardır. Bunun yanında son derece güçlü ve etkili yağlardır. Bu nedenle vücut, saç ve cilt bakımında kullanılırken doğru miktarlarda tercih edilmesi önemlidir. Uçucu yağ tercih edilirken kaliteli ürünler tercih edilmelidir. Bu yağlar vücutta kullanılmadan önce sabit yağlar ile karıştırılması önemlidir. Uçucu yağlar saklanırken direkt ışık almayan yerlerde saklanması gerekir. Uçucu yağlar sadece aromaterapi uygulamalarında kullanılmaz. Bunun yanında gıda ve kozmetik sektöründe de bu yağlardan faydalanılır. Uçucu yağ satın alırken kaliteli olmasının yanında saf olmasına da dikkat etmek gerekir. Sizlerde www.davbir.com sitemizden son derece güvenilir ve saf nitelikte uçucu yağlardan temin edebilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık