IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04.Kasım.2021   #1
Çevrimdışı
Arduino Set


Site Adı: Robo Kids
Site Adresi: Robokids.com.tr
Site Konusu: Çocuklar İçin Robot Market
Açıklama;

Çocuk gelişim oyuncakları konusunda arayış içerisindeyseniz doğru yere hoş geldiniz. Aileler, çocuk gelişiminde çocuklarına saygı, sevgi gibi soyut bir çok değeri aşılama konusunda girişimde bulunur. Bu değerler ile beraber çocuğun kendisini geliştirebilmesi için bazı oyuncaklarla içli dışlı olmasının da önemi oldukça büyüktür. İşte bu noktada devreye giren çocuk gelişim oyuncakları, farklı büyüklüklere, farklı özelliklerinde olabilmektedir.



Çocuk Gelişiminde Arduino Setler

Arduino, en basit haliyle program geliştirme imkanı sağlayan yazılım geliştirme platformu olarak bilinir. Arduino Setleri sayesinde çocuğunuzun kendi programını, kendi setlerini oluşturmasına katkıda bulunabilirsiniz. Başlangıç olarak çok karmaşık setlerden ziyade, daha sade, çocuğunuzun kolay bir biçimde kavrayabileceği setleri tercih edebilirsiniz. Bu setlerin ardından ise daha ayrıntılı setleri temin edebilirsiniz.

Çocuk Gelişim Oyuncakları

Günümüzde çok sayıda kişi çocuk gelişim oyuncakları biçiminde arayış içerisinde olmaktadır. Çocuğun geleceği açısından bu oyuncakların çalışma prensibini algılaması, çok sayıda bilgiye ulaşmaya çalışması geleceği açısından oldukça önemli olabilir. Robotik kodlama, lego oyuncak, arduino setleri gibi daha pek çok içeriğe kolay bir şekilde robokids.com.tr aracılığıyla ulaşmanız mümkündür.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık