IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02.Kasım.2021   #1
Çevrimdışı
İstanbul Kurşun Levha


Site Adı: İstanbul Kurşun ve Metal Sanayi
Site Adresi: istanbulkursunvemetalsanayi.com.tr
Site Konusu: Kurşun cam, kurşun levha, kurşun paravan, kurşun plaka ve dahası...

İstanbul kurşun levha kurşun plaka arayışlarınız için hoş geldiniz. İstanbul Kurşun ve Metal Sanayi firması, birinci sınıf Radyasyon Koruyucu kurşun kapı, spesifikasyonlarınıza göre sipariş üzerine yapılır. Kalitesi ve hızlı teslim süreleri ile gurur duymaktadır. Kapı boyutu, kaplama tipi ve kurşun kalınlığı proje gereksinimlerine göredir. Ayrıca kurşun kaplı içi boş metal kapı çerçeveleri üretmektedir. İstanbul Kurşun ve Metal Sanayi firması, tüm kapı montaj donanımı, kapı çalıştırma donanımı ve ayrıca kurşunlu cam ve kurşun kaplı cam çerçeveleriniz için seçenekler sunar.

Medikal ve endüstriyel uygulamalarda optimum radyasyon koruması için yaygın olarak kullanılan kurşun kaplamalı kapılar, hem tek hem de çift kapı sistemlerinde en iyi malzemelerle yapılmıştır. İki standart bitmemiş kaplamada mevcuttur - düz dilimlenmiş kırmızı meşe ve döner kesim huş ağacı - kapılar ayrıca seçtiğiniz plastik laminat veya ahşap kaplama ile de yapılabilir.



İstanbul Kurşun Levha Kurşun Plaka

Sizler de kurşun levha ve plaka ihtiyaçlarınız için İstanbul kurşun ve metal sanayi ile iletişime geçebilirsiniz. 30 dakikalık yangın derecesi ile birlikte, ek seçenekler arasında donanımla veya donanımsız kapının hazırlanması ve istediğiniz boyut ve şekilde bir kapı ve pencere kesimi yer alır. Kurşun kaplı kapılarla birlikte kullanılan kurşun kaplı kapı ve pencere çerçeveleri, kurşun cam ve kurşun kaplı alçıpandır. İçi boş metal kaplı kapılar da mevcuttur.

İstanbul Kurşun ve Metal Sanayi firması ile iletişime geçerek kurşun levha ve kurşun plaka hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için istanbulkursunvemetalsanayi.com.tr sitesine göz atabilirsiniz. Kurşun paravan gibi pek çok konuda da kendileriyle iletişime geçebilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık