IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 09.Ekim.2021   #1
Çevrimdışı
Emre Aktaş Sahte Şikayetvar Yorumları Hakkında Uyarıyor


Ülkemizin en büyük sorunu doğuştan gelmesi gereken yetenekler konusunda kendilerini uzman olarak nitelendiren ve insanların maddi manevi duygularını sömüren güruhtur. Bu durum sadece iş alanları ile sınırlı kalmayıp başkaları hakkında yalan ve iftiralarla dolu söylemler ortaya atıp işin ehli ve liyakat sahibi insanları toplumun gözünde aslında kendi oldukları yerde göstermeye çalışmaktır.


Özellikle medyumluk alanı bu tür manipülasyonların ve iftiraların sıkça dolaştığı, işin ehli, usta, belgeli ve garantili hizmet veren medyumlar da bu iftiralardan nasibini almaktadır.


Son dönemlerde, uluslararası üne sahip ve insanlar tarafından verdiği hizmetle takdir toplayan Medyum Emre Aktaş da bu güruhun saldırılarına maruz kalmaktadır.

Medyum Emre Aktaş sahte şikayetvar yorumları yapılarak hedef alınan saygın, verdiği hizmette ehil, uyguladığı yöntemlerde sonuç odaklı çalışmaları ile gözden düşürülmeye çalışılıyor.

Buradaki önemli nokta tek bir Medyum için şikayet yorumları yazıyor olmalarından ziyade Medyum Emre Aktaş gibi işinde ehil, belgeli ve verdiği hizmette garantili üstatlara da saldırılıyor olmasıdır. Medyum Emre Aktaş şikayetleri
Ayrıntılı Bilgi Alın: https://www.medyumemre.net
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık