IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 07.Eylül.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Avrupa'nın En İyi B2B Platformu


Avrupanın en iyi B2B platformu, online ortamlarda ihtiyaç duyulan ürüne anlık olarak ulaşabilmenize yardımcı olmaktadır. Bu platform, kullanıcılarını milyonlarca ziyaretçiyle buluşturmaktadır. Kazanmayı amaç ediniyorsanız, BuyingSelling is the leading B2B platform büyük karlara imza atmanıza yardımcı olacaktır. Site üzerinde öne çıkan birçok kategori bulunmaktadır. İnşaat, ulaşım ve aksesuarları, yapı malzemeleri, nakliye ve lojistik, güvenlik ve koruma ürünleri anlamında iş alanları geniş bir kategoriye ayrılmaktadır. Bunun yanı sıra sitede yer alan firma, ürün ve ülke sayısı da bir hayli fazladır.

Die führende B2B Platform hizmetlerini, dünya lideri olan bu site üzerinden alabiliyorsunuz. İnşaat mühendisliği, bina inşaatı, otomobil aksesuarları, garaj kapıları, taşımacılık lojistik hizmetleri, ulaştırma servisleri, iş güvenliği ekipmanları gibi birçok ürün ve hizmet grubu site içinde mevcuttur. Aynı zamanda, siteniz için ücretsiz site analizini de bu platform üzerinden rahatlıkla yapabilmeniz mümkündür. Bu platform sayesinde, iş ilanları yayınlayabilir ve başvuruları da şirket e-postalarında görebilirsiniz.

Belirli kurallar ile satış ve kiralama ilanları da yayınlayabilmeniz mümkündür. Mobil opsiyon sayesinde, emir, teklif ve siteniz için hareket çizelgelerini de anlık olarak takip edebilirsiniz. Firmanızla ilgili almak isteyeceğiniz hizmeti, müşteri hizmetleri üzerinden de sorgulayabilirsiniz. Yani firmanız için gerekli olan ilan yayınlama niteliği ve buna benzer işlemler için müşteri destek ekibi sizlere kısa sürede geri dönüş yapacaktır. Bilgi için buyingselling.eu gelebilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık