IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06.Nisan.2019   #1
Çevrimdışı
Fakro Çatı Penceresi


Fakro çatı penceresi eski, tarihi ve geleneksel görünümlü binalar için tasarlanmıştır. Karakteristik özelliği çatı pencerenin ortasındaki kanat çubuğu ve pencerede siyah metal kaplama ve geleneksel binalara uyacak şekilde tasarlanan yanıp sönme özelliğidir. Kanat çubuğunu kullanarak çatı penceresi konforlu ve modern bir iç mekan yaratırken, binanın eşsiz tarihi karakterini dışarıdan korur. Koruma pencereleri ve çatı pencerelerinin tüm avantajlarına sahiptir. Çatı penceresi yüksekliğinin ortasına yerleştirilmiş menteşelerle iyi donanımlı merkez eksen pencere sürümü. Üç kat poliüretan vernikli, neme karşı direnci artan ahşap pencere dayanıklı ve mükemmel pürüzsüz bir beyaz tabaka oluşturur. Periyodik olarak arttırılmış odalar için tasarlanmıştır.

Tavan yüksekliğinin üstüne takılan tavan pencerelerini çalıştırmak için modern elektronik kontrol sistemleri sunmaktadır. Tavan ve pencere aksesuarlarının kontrolü için kontrol sistemleri ve parçaları belirli müşteri gereksinimlerine uyacak şekilde seçilebilir. Motorlarla donatılmış kontrol sistemleri uzaktan kumanda veya duvar anahtarı var. Herhangi bir binanın ayrılmaz bir parçasıdır, ancak evinizde kaç tane pencere bulunduğuna dair bir sınır vardır. Oturma odanızda veya çatı katınızda daha fazla ışık isteyebilirsiniz.

Ancak yalnızca çok fazla duvar alanı kullanmak için normal pencerelerden evinize ne kadar ışık alabileceğinizin bir sınırı vardır. Neyse ki, odanızı normal bir pencereden daha parlak hale getirmek için daha fazla yol var ve fakro size bunu sunuyor. İster düz bir çatı isterse eğimli bir çatı için bir şey arıyorsanız ihtiyacınız olana sahiptir. En iyi malzemelerden ve bu alandaki en iyi uzmanlardan elde edilen çatı pencereleri ve diğer ürünler, sizi yıllarca sürecek ince bir ürünle bırakarak ayrıntılara inanılmaz derecede dikkat ederek yapılır. Sağlam kataloğumuza bir göz atın ve teklifimizin ne kadar çok yönlü olduğunu kendiniz görün. Bireysel ihtiyaçlarınız ne olursa olsun fakro sizin için mükemmel bir çatı penceresine sahiptir.


Web Sitesi; https://www.fakrocatipencereleri.com
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık