IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 28.Ağustos.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Buhar Türbini ve Generator Bakımı Hizmetleri


Buhar türbini ve generator bakımı farklı uygulamalar ile gerçekleştirilen işlemlerdir. Bu işlemi yapan kişiler, alanında uzmanlaşmış çalışanlardır. Yüksek basınç, orta ya da alçak basınç rotorlarının montajı ya da demontajı şeklinde yapılan işlemler verilen hizmetler arasında yerini almaktadır. Müşterileri taleplerine göre buhar türbinlerinin buhar sızdırmazlık ve gövdelerinin bakımı da yapılmaktadır. Bunun yanı sıra yatak yağ sızdırmazlık labirentlerinin kontrolü de uzman ekipler tarafından gerçekleştirilir. Verilen hizmetler arasında, gaz türbini ve generator bakımı da bulunur. Gaz türbini bakımı için ise uzman ekipler, iş güvenliğini göz önüne alarak izoleli bir çalışma yürütmektedir.

Gaz türbinlerinin bakımı A, B ve C şeklinde yapılabildiği gibi plansız olan bakımlar da uzman kadro tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Geniş çaplı bakım onarım hizmetleri arasında yer alan WHR türbin generator bakımı ise çimento fabrikaları tarafından talep edilen hizmetlerden bir tanesidir. Bu bakım onarım işlemi için yapılan işlemler arasında; buhar türbininde yer alan bütün valflerin sızdırmazlık kontrolü yapılması ve kalibre edilmesi gibi uygulamalar yer alır. Bunun yanı sıra buhar türbinlerinin kaçak kontrolleri ile sızdırmazlık kontrolü de bakım onarım işlemlerine dahil edilebilir.

WHR türbinlerinin bakım ve onarımı için transmitterler ve bütün enstrümanlar için kalibrasyon çalışması da yapılmaktadır. Alarm ve devreden çıkarma işlemi için siviç testleri ile over speed trip testleri de yapılan çalışmalar arasındadır. Bilgi için bncenerji.com gelebilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık