IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04.Ağustos.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Tekstil Yedek Parçaları Sitesi


Küçük, orta ve büyük ölçekli tekstil sektöründe üretilen tekstil yedek parçaları uzun ömürlü ve dayanıklı yapılarıyla makinaların verimliliğini arttırmaktadır. ISO 9001 kalite standartlarında üretilen makine yedek parçaları firmamız tarafından Türkiye’nin birçok noktasına ulaştırılmaktadır. Hızlı teslimat ve üretimin yanı sıra tekstil pazarında uygun fiyatlı ürünler üretmekteyiz. Ürün tedarik ve üretimi noktasında 7/24 iletişim hizmetimizle müşterilerimizin daima yanındayız.

Firmamızda bulabileceğiniz bazı tekstil yedek parçaları ürünleri; Rtr Ring & Compact, ZNS Ring & Compact, Gezegen Klima, Marzolli Ring, Murata Bobin, Open End, Penye, SCH Bobin, Toyota Ring& Compact, Fitil ve Volkman. Ring ve fitil makinaları için özel olarak üretilen yedek parçalar ısıya ve aşınmaya karşı son derece dirençlidir. Ring ve open end iplikçilik kategorilerinde üretilen parçalar bilinen ve ünlü makine markalarına uygun şekilde tasarlanmıştır. Marzolli baskı ayakları, Marzolli ve Open End rulmanları, Schlafhorst bobin parçaları ve ring yedek parçaları uzman mühendislerimiz tarafından üretilmektedir.

Tekstil makinaları için üretilen plastik yedek parçalarımız son teknolojiye uygun ve orijinal plastik hammaddelerden üretilmektedir. 40 yılı aşan tecrübemizle hizmetlerle öncü firma olma yolunda ilerlemeye ve kendimizi geliştirmeye devam etmekteyiz. Tekstil makine yedek parçaları incelemelerinizi yapmak ve farklı markalara ait ürünleri incelemek için www.ivaozplastik.com sayfamızı ziyaret ederek bizimle iletişime geçebilirsiniz. İletişim adresimiz ve sosyal medya hesaplarımız sitemizin ana sayfasında yer almaktadır.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık