IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04.Ağustos.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Babaeski Meslek Yüksekokulu Bölümleri


Üniversite sınavında iki yıllık bölüm okumayı düşünen öğrenciler için Babaeski Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan ön lisans programlarını sizin için tanıtıyoruz. Kırklareli Üniversitesi bünyesine bağlı olan Babaeski Meslek Yüksek Okulu'nda sözel ve sayısal okumayı düşünen öğrenciler için birçok bölüm bulunuyor. Bu bölümler hakkında detaylı bilgiye web sayfamız üzerinden edinebilirsiniz. Marmara Bölgesi'nin şirin şehirlerinden biri olan Kırklareli'de öğrencilerin barınma bilecekleri yerler hakkında da sitemizde gerekli bilgiler bulunuyor.

Bir devlet üniversitesi olan Kırklareli Üniversitesi bünyesindeki Babaeski Meslek Yüksekokulu TYT puan türüyle öğrenci alıyor. Yüksekokuldaki bölümler örgün eğitim yolu ile hizmet veriyor. Genel olarak eğitim süreleri 2 yılda tamamlanıyor. Türkiye'nin her tarafından Babaeski Meslek Yüksek Okulu tercihini düşünen öğrenciler sitemizde okul ile ilgili genel bilgileri bulabilir. Ön lisans eğitimi veren Babaeski Meslek Yüksek Okulu'nda öğrenciler şu bölümleri okuma şansına sahip: Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Dış Ticaret, Yerel Yönetimler Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği, Çağrı Merkezi Hizmetleri ve Kırklareli Bankacılık ve Sigortacılık bölümlerinin tamamında öğrenciler örgün eğitimlerini sürdürebilir.

Bu bölümlerdeki indirim oranları, bölümlerin kontenjanları, puan türleri, taban puanları ve başarı sırası ile ilgili tüm bilgiler için mutlaka babaeskimyo.klu.edu.tr adresimizi ziyaret etmelisiniz. Çağdaş ve nitelikli eğitim prensibi ile hareket eden Kırklareli Üniversitesi'ndeki tüm yüksekokullarımız için web sayfamız üzerinden merak ettiğiniz her konuda bilgi alabilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık