IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Temmuz.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
İstanbul Varis Tedavisi Hizmetleri


Varis tedavisi İstanbul ilindeki bütün ilçeleri kapsayan sağlık hizmetlerimizden biridir. Varis, bacakta yüzeysel olarak toplardamarların uzaması ya da genişlemesi hastalığıdır. Bu hastalıkta, damarlar incelir ya da kıvrımlı bir hal alır. İstanbul varis tedavisi hizmetlerimiz ile varis sorunu yaşayan hastalarımız için birçok tedavi yöntemi bulunmaktadır. Bu yöntemleri aşağıdaki gibi sıralayabiliriz; Palyatif (geçici), Ameliyatsız varis tedavisi (girişimsel), endovenöz lazer tedavi, radyofrekans ablasyon tedavisi, carivein uygulaması, buhar tedavisi, klasik cerrahi varis tedavisi, mikro cerrahi ve kozmetik varis tedavileri gibi sıraladığımız tedavi türleri, hastaların varis türlerine ve mevcut durumlarına bağlı olarak alabilecekleri hizmetlerdir. Bu tedavi yöntemleri ile uzun ya da kısa vadede iyileşebilmeniz mümkündür.

Bu rahatsızlık için birçok tedavi yöntemi bulunmaktadır. Bunlar arasında, son zamanlarda dikkat çeken iki yöntem çok sık tercih edilmektedir. Lazerle varis tedavisi İstanbul genelinde ikamet eden hastaların rahatlıkla yaptırabileceği bir işlemdir. Anestezi altında enerji yaymakta olan lazer fiberler ile yapılan bir yöntemdir. Damarların içi yakılarak, yedek damarlar kapatılmaktadır. Web sitemizi ziyaret etmek için drokandost.com adresine uğrayarak daha detaylı bilgi ve tedavi için randevu talep edebilirsiniz.

Köpükle varis tedavisi İstanbul ili için verilen hizmetlerden bir tanesidir. Bu yöntemin diğer isme, clarivein uygulamasıdır. Herhangi bir anestezi gerekmeden, yedek damarlara özel kataterler yerleştirilmektedir. Kataterlerin uçları, dairesel hareketler yapılarak geriye doğru çekilmektedir. Bu çekme sırasında ise sklerozan (köpük) verilmektedir. Daha sonra yedek damar, yani By-Pass iç kısımdan yakılarak kapatılır.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık