IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Mart.2019   #1
Çevrimdışı
E-Ticaret Danışmanlık Ofisi


E-Ticaret Danışmanlık Ofisi Olarak Türkiye'de Web Tasarımcılığı ve E-Ticaret Alanında 5 Yıldır Aktif Faaliyetimiz Vardır. E-Ticaret Alanında Özellikle Firmalara Tavsiyemiz; Doğru Bir Başlangıç İçin Tek Yapmanız Gereken Türkiye'deki Mecut E-Pazaryerlerinde(N11, Gittigidiyor, HepsiBurada, EpttAVM, Trendyol v.b) E-Mağazalar Açarak, Sonrasında Sadece B2B Modeliyle Çalışan İdeal, Doğru Tedarikçilerin Ürünlerini XML E-Bayiliği Dropshipping İle Satmaya Başlamanızdır.

E-Ticaret Danışmanlık Ofisi Olarak E-Ticaretin Tüm Süreçlerini(B2B Tedarikçilerin Binlerce Çeşit Ürününü 3 Saatte E-Mağazalarınıza Otomatik Yükleme, Günlük Binlerce Ürününüzün Stok ve Fiyat Güncellemelerini Otomatik Yapma, Tüm E-Pazaryerlerindeki E-Mağazalarınızdan Gelen Siparişleriniz ve Detay Bilgileri, E-Fatura Entegrasyonu v.b. ) Tek Bir Yönetim Panelinden Yapabilmeyi Sizlere Öğretiyoruz. Bu Sayede Zamandan Oldukça Tasarruf Sağlayacak, Tüm E-Ticaret Sürecini Sorunsuz Yürüteceksiniz.

Başta İzmir Olmak Üzere Tüm Türkiye'deki Firmalar veya İşini Kurmak İsteyenlere, E-Ticaret Danışmanlığı ve Eğitim Paketini Online İnternet Üzerinde Görüntülü Ders Seanslarımızla Öğretiyoruz. Detaylı Bilgi İçin Bize Ulaşın
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık