IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15.Mart.2019   #1
Çevrimdışı
Oral-B Kullanım Faydaları


Ağız sağlığının ilk adımında düzenli olarak diş fırçası ve diş macunu ile dişleri fırçalamak gelir. Gün içerisinde yenilen ve içilen gıdalar, dişte, diş etlerinde ve genel olarak ağızda çeşitli etkilere neden olmaktadır. Düzenli olarak dişler fırçalanmadığında bu etkiler kendini; diş çürükleri, plak, diş eti iltihabı ve çekilmesi, ağız kokusu ve diğer ağız sağlığı problemlerine dönüşür. Oral-B 1949 yılında bir diş eti hastalıkları uzmanı tarafından bu etkilere karşı geliştirilmiş ve dünya çapında kullanılan bir markaya dönüşmüş durumdadır.

Oral-B Özellikleri
Ağız sağlığının sağlanması için, dişlerin, diş etlerinin ve dilin günde 2 defa dikkatli bir şekilde fırçalanması gerekir. Bu fırçalama işleminde, fırçanın sertliği, türü ve fırçalama açısı kadar, onun diş etlerine olan hassasiyeti de oldukça önemlidir. Fırçanın özellikleri kadar, fırçalama şekline de özen gösterilmezse, bu durum diş etlerine zarar verecektir. Oral-B ilk kez piyasaya sürüldüğünden bu güne kadar, ağız sağlığı ile ilgili pek çok klinik çalışma yürütmekte ve bu çalışmalar sonucunda ürünlerini tasarlamaktadır. Ağız sağlığıyla ilgili özellikler çoğu zaman kişiden kişiye değişmektedir. Bazı kişilerin diş yapısı çok daha hassasken, bazı kişiler diş etleri veya diş plağı problemi yaşamaktadır. Yaşanılan ağız problemi hangi özelliklere sahip olursa olsun, Oral-B’nin bu problemlere uygun fırçaları bulunmaktadır. Hangi fırçaya ihtiyaç duyulduğunun belirlenmesi için mutlaka bir diş hekimine başvurulmalıdır.

Oral-B Diş Fırçası Çeşitleri
Oral-B’nin diş fırçaları üretilmeden önce uzman diş hekimlerinin görüşleri ve gözlemleri dikkate alınmaktadır. Klinik ortamlarda hastaların şikâyetçi olduğu konular fırçaların tasarlanmasında göz önünde bulundurulur. Hastalardan alınan bu geribildirimler, diş fırçalarının mükemmelliğinde en önemli unsurlardan biridir. Oral-B’nin ürün çeşitleri arasında; 3D White Luxe Vibrates Soft, Pulsar Deep Clean Medium, Pro-Flex Luxe Medium 3D White ve Ultra Thin Black Extra Soft gibi pek çok model bulunmaktadır. Bu fırçalar; yüzey lekelerini ve diş aralarını temizlemek için ultra ince olma veya titreşimli gibi özelliklere sahiptir. Fırçaların dil temizleyici özellikleri bulunmaktadır. https://www.recete.com/oral-b/ adresinde Oral-B diş fırçalarının pek çok modelini bulabilirsiniz. Seçmiş olduğunuz fırça modellerine ödeme avantajları ile sahip olabilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık