IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 09.Temmuz.2021   #1
Çevrimdışı
DABS Kitaplık & Akademi


Kimi zaman kitap okuma konusunda istikrarsız olabilirsiniz, sizin için doğru olmayan kitabı elinize aldığınızda, odaklanma sorunları ve dikkat dağınıklı normalden daha fazla görülür ve kitap okumaktan kısa süre içinde soğumaya, keyif almamaya başlarsınız.

Tam da bu noktada DABS sizin için okumanız gereken kitapları profesyonelleri ile birlikte analiz ederek kategorileştirir, burada sizin için doğru olan kitap ile karşılaşmanız, hayatınıza yön verebilecek yazılar okumanız an meselesi!

Uzmanlar Sizin İçin Seçti;

İster aile veya çift olun, isterseniz çocuğunu tek başına büyüten bir yetişkin ya da bir çocuk yetiştirme meraklısı, sizin için profesyoneller tarafından özenle seçilmiş kitaplar, platformumuz üzerinde kullanımınıza sunuluyor.

Alanında tecrübe sahibi olan psikoloji alanı veya paralelinde eğitim almış danışmanlarımız, kitapları analiz eder ve incelikle kategorilerine ayırırlar, böylelikle okumanız gereken kitaplara daha kolay ulaşabilir, belki de adını bile duymadığınız fakat hayatınıza büyük katkısı olacak kitaplar ile burada tanışabilirsiniz.

Hemen incele: https://dabsacademy.com/
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık