IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 07.Mart.2019   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Temizlik Şirketleri


Kadınların iş hayatında daha fazla yer almasıyla evlere yardımcı veya temizlikçi talepleri artmaktadır. Günümüzde temizlikçi taleplerine karşılayabilecek çok fazla temizlik şirketi bulunmamaktadır. Güvenilir temizlik şirketleri arasında kendine yer edinmiş olan temizlikchi.com size her türlü temizlik hizmetini verebilir.

Sizlere hizmet vermeye 2012 yılında çıktığımız temizlik şirketi serüvenimize temizlikchi.com adıyla hala devam ediyoruz. İstanbul Temizlik Şirketleri arasında en çok müşteri memnuniyetine sahip olan temizlik şirketi olarak toplumun her kesiminden temizlikçi arayanlara yüksek kalitede ev temizlik hizmeti, ofis temizliği, dış cephe temizliği, oto temizliği vb. hizmetleri sunmaktadır. Temizlik sektöründe iş imkanı yaratarak ülkemize hizmet etmek ve personelimizin sürekli gelişmesini ve güve içinde mutlu çalışmasını sağlamaktayız.

Kurulduğumuz ilk günden bugüne kaliteden ödün vermeksizin hızlı ve güvenli hizmeti en uygun fiyata sunmak ilkesinden asla taviz vermedik.

Tamamen müşteri odaklı hizmet anlayışını kendine ilke edinen temizlikchi.com yeni ve farklı konseptler ile ön plana çıkıyor.

İstanbul temizlik şirketleri arasında konum itibariyle daha merkezi ve daha hızlı hizmet etmeyi amaç edinmekteyiz.

http://www.temizlikchi.com/
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık