IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Haziran.2021   #1
Çevrimdışı
Goli Gummy Türkiye Resmi Satış Sitesi


Dünya'nın en çok satan Elma Sirkesi Gummy'leri ile vücudunuzun formunu yeniden kazanın...​
Goli Gummy en basit ve çok etkili haliyle bir vücut detoksudur. Özenle seçilmiş bileşenler metabolizmanızı hızlandıracak, vücudunuzu detoks edecek ve fazlalıklarınızdan kurtulmanıza yardımcı olacaktır. Goli Gummy ile daha hızlı iştah kontrolünü sağlayabilirsiniz.


Tabiat Ananın Tavsiyesi Goli Gummy​
Vücudunuz her gün yiyeceklerden, içeceklerden ve kirli havadan toksinleri biriktirir. Toksinler sizi yorar, şişirir ve bağışıklığınızı zayıflatır. Bu sorunları çözmek için öncelikle fazlalıklarınızdan kurtulmanız ve vücudunuzu düzenli olarak detoks yaparak vücudunuza bakmaya başlamanız gerekir.


GOLI'Yİ OLUŞTURAN TEMEL BİLEŞENLER​
Güçlü bileşenler sayesinde Goli Gummy vazgeçilmezdir.


GOLI APPLE CIDER VINEGAR​

PANCAR KÖKÜ​
Pancar, içerdikleri tüm lif, vitamin ve mineraller için popüler bir süper besindir. Pancar, yüzyıllardır faydalı özellikleriyle tanınmaktadır. Bu pancarlar, Goli Jelibonumuza herkesin hoşlandığı nefis tadı vermemize yardımcı olur!


GOLI APPLE CIDER VINEGAR​

ELMA​
Goli'nin yapımında gerçek elmalar kullanılır; ve benzersiz bir fermantasyon süreciyle, faydalı maya, enzimler ve sağlıklı bakterilerin bir kombinasyonu olarak birleştirilir.


GOLI APPLE CIDER VINEGAR​

NAR TANELERİ​
Bu süper meyvede çok şey var. Nar, lezzetli bir önemli besin kaynağıdır. Hem kabuğunun hem de tohumlarının bol miktarda besin ve biyoaktif bitki bileşiği sunduğunu göreceksiniz.


GOLI APPLE CIDER VINEGAR​

B12 VİTAMİNİ​
B12 vitamini eksikliği genel yorgunluğa ve strese neden olur. B12 vitamininin, gün boyunca devam etmenizi sağlamak için yediğiniz yiyecekleri mevcut enerjiye bölerek vücudunuzdaki hücresel enerji üretimini desteklemeye yardımcı olduğu kanıtlanmıştır.


GOLI APPLE CIDER VINEGAR​

PEKTİN​
Pektin, meyve ve sebzelerde bulunan eşsiz bir liftir. Piyasadaki jelatin ile yapılan diğer sakızların aksine, Goli Gummies pektinle, yani meyve kabuğundan yapılır, bu da onları vegan dostu yapar ve bu nedenle birçok farklı yaşam tarzı ve diyetle keyifli hale getirir.


GOLI APPLE CIDER VINEGAR​

B9 VİTAMİNİ​
B9 Vitamini (folik asit olarak da adlandırılır), genel sağlığı ve genel refahı desteklemeye yardımcı olan temel bir besindir.


Resmi Satış Sitesi: https://www.nutrifulgoli.com/

ELMA SİRKESİ VE SAĞLIKLI KİLO HEDEFLERİ​
Sağlıklı bir kiloyu korumak, hem erkeklerin hem de kadınların zihnini rahatsız eden bir şeydir. Medyada gösterilen reklamlardan ve ideal imaj kişileştirmelerinden kaynaklanan doğuştan gelen bir endişedir. Medya kürelerinde düzenli olarak dolaşan başka bir şey de geçici diyetlerdir, ancak ACV bu diyetlerden biri değildir. Aksine, egzersiz ve sağlıklı bir diyetle birleştiğinde sağlıklı kilo bakımı üzerinde olumlu etkileri olabilecek bir yaşam seçimidir.


GENEL OLARAK KİLO HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER
Kilo vermek için var olan yöntemler ve stratejiler sınırsızdır, ancak aslında mantıklı olan nedir? Kilo kaybı, vücutta meydana gelen kimyasal bir sürecin sonucudur.
Kilo kaybını anlamak için glisemi ve glisemik indeksi (GI) anlamak gerekir. Glisemi, kandaki glikozun (bir monosakkarit şeker) ölçüsüdür. Hiper glisemi çok fazla glikoz anlamına gelir ve hipo glisemi çok az anlamına gelir.
Karbonhidrat içeren bir yemekten sonra, karbonhidratlar bağırsaklarda glikoza parçalanıp daha sonra kan dolaşımına emildiğinden kan şekeri seviyeleri yükselir.
Hızlı dönüşen basit şekerler olarak karbonhidratlar glisemik indeksi yüksektir, buna karşın glikoza daha yavaş dönüşen kompleks karbonhidratlar düşük glisemik indeksli gıdalardır. Anahtar, glisemik indeksi yüksek gıdaları ortadan kaldırmak ve glikoza dönüşmesi çok daha uzun süren gıdalar lehine, böylece bir yemekten sonra kanınızı çok fazla glikozla doldurmamaktır.
ELMA SİRKESİ'NİN KİLO KAYBINI ETKİLEDİĞİ YER
Bu elma sirkesi hakkında bir makale öyle değil mi? Peki, bu nerede devreye giriyor? Sağlıklı bir diyete elma sirkesi eklemenin yapabileceği ilk şey daha az aç hissetmenize yardımcı olmaktır. Kilo vermeye çalışırken kontrol edilmesi en zor şeylerden biri açlıktır. Porsiyon boyutunu kontrol etmenizi, karbonhidratları ortadan kaldırmanızı, sadece protein yemenizi, sadece greyfurt suyu içmenizi veya kilo almanın çok fazla gıdayı bir araya getirmenin zayıf sindirime yol açmasıyla ilgili olduğunu söyleyen birçok diyet var.
Genellikle kilo verirsiniz çünkü ortadan kaldırdığınız her şey kalorileri azaltır, ancak en kısa sürede
Normal yemeye geri döndüğünüzde, önemli olan sorunu ele almadığınız için kiloları geri alma ihtimaliniz var - vücudun yediğiniz kalorileri enerjiye dönüşen veya yağa dönüşen glikoza nasıl dönüştürdüğü.
ÇALIŞMALAR
Burada ilgi çekici olan, kan şekeri kontrolü ile açlık (tokluk) duyguları arasındaki ilişkidir. Önceki sayfalarda bahsedildiği gibi, kan şekeri araştırmaları elma sirkesinin şaşırtıcı bir yan etkisini keşfetti - tokluk hissi, açlığı hafifletme ve yemekten sonra tokluk hissi.
Bir çalışmada, araştırmacılar etkiyi asetik asit içeriğine kadar daralttı. Beyaz ekmekten sonraki karmaşık enzim işleme aktivitesinde, sirke içindeki asetik asidin nişasta sindirimine müdahale ettiği bildirildi. Bu, daha düşük kan şekeri ve insülin yanıtı ve depresif açlık ile sonuçlandı.
Farklı bir denemede, kahvaltıda sirke verilen sağlıklı yetişkin kadınların gün içinde daha az kalori tükettikleri bulunmuştur (Johnston, 2005). Diyet yapanların daha fazla kilo vermesine katkıda bulunabilecek bir diğer faktör, sinerjik bir etki için düşük glisemik indeksli diyete sirke eklemektir. 1977 ile 1999 arasındaki 22 yılda, düşük glisemik indeksli gıdalar üzerine 20 araştırma yapıldı ve 16'sı düşük glisemik indeksli gıdalar ile katılımcıların yemekten sonra ne kadar memnun hissettikleri arasında bir bağlantı buldu (Johnston, 2006). Ayrıca, inceleme, yüksek glisemik gıdaları yemenin açlığı artırdığını ve aşırı yemeye yol açtığını buldu. Veriler, kan şekeri seviyelerini düşük tutmanın iştah üzerinde daha fazla kontrole ve daha az aç hissetmeye neden olabileceğini düşündürmektedir. En ciddi suçlular yüksek oranda işlenmiş şekerler ve nişastalardır.
Kilo vermenin bir diğer yönü de şekerin bağımlılık yapıcı doğasıdır. Basında yer alan son haberler, Oreo çerezlerinin kokain kadar bağımlılık yaptığını bile gösterdi. Ve konu kurabiyelere geldiğinde bu biraz abartılı olsa da, mevcut araştırmaların gözden geçirilmesi ve şeker üzerine yapılan son hayvan deneysel araştırmaları, şeker ve tatlılığın, bağımlılık yapan uyuşturucuların neden olduğuyla karşılaştırılabilir şekilde aşermeyi tetikleyebileceğini gösterdi (Ahmed , 2013).
Bu, insanların neden diyete bağlı kalmakta zorlandıklarını ve neden elma sirkesi eklenmiş düşük glisemik bir diyetin kan şekeri seviyelerini düşürmeye yardımcı olabileceğini, zamanla daha az aç hissetmenizi ve şekere olan bağımlılığınızı azaltmasını açıklayabilir.
SONUÇ
Bu çalışmalara ve dışarıdan yapılan araştırmalara göre sirke eklemek kan şekerini düşürmeye yardımcı olur. Düşük glisemik gıdalara eklendiğinde, kan şekeri kontrolü açlığın azalmasına ve uzun süreli tokluğa neden olabilir. Daha az aç hissetmenize, daha az yemenize ve kilo vermenize yardımcı olabilir. Akılda tutulması gereken bir şey, elma sirkesinin bir diyet değil, açlık ve kan şekeri seviyelerine bağlı olarak kilo vermeyi teşvik edebilen bir katkı maddesi olduğudur. Kilo kaybı ve ACV arasındaki en önemli ilişki, ACV tüketimi ile açlığın azalmasıdır. Tamamen ortadan kalkmadı, ancak önemli ölçüde azaldı.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık