IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27.Şubat.2019   #1
Çevrimdışı
Mustela Güneş Kremi


Bebeklerin cildi büyüklere göre çok daha hassas ve narindir. Güneş, rüzgâr, nem, soğuk ve sıcak gibi dış etkenler narin ciltlerini kötü yönde etkiler. Bebeklerin temiz hava ve güneş almaları sağlıklı büyüyebilmeleri için gereklidir. Ancak bebeğinizi hava alması için dışarıya çıkarttığınızda cildini dış etkenlerden korumanız gerekir. Bebeklerin hassas ciltleri için büyüklerin kullandığı güneş kremleri uygun olmayacaktır. Bu nedenle bebekler için özel olarak üretilmiş ve gerekli dermatolojik testlerden geçirilmiş özel bir güneş kremi kullanmanız gerekir. Bebek güneş kremi için Mustela güneş kremi içeriğinde kimyasal maddeler bulunmayan anti alerjik özelliği ile bebek cildine uygun olarak üretilmiş olan bir güneş kremidir. Bebekleriniz için güvenle kullanabileceğiniz krem ile onların narin cildini dış etkenlerden koruyabilirsiniz.
Mustela Güneş Kremi Özellikleri
Bebek ve çocuklar için dermatolojik laboratuarlarda özel olarak üretilmiş olan Mustela güneş kremi besleyici ve koruyucu özelliktedir. Bebeklerin cildini dış etkenlerden koruduğu gibi zarar görmüş ciltler üzerinde de besleyici bakım uygulayan niteliktedir. Çevresel faktörlere karşı dirençli bir formülasyona sahip olan krem etkili ve uzun süreli bakım yapar. Kalıcı ve etkili nemlendirme sağlayarak gün boyu bebeğin cildini korur. Yağ salımı konusunda cilt üzerinde dengeleyici etki yaparak cildin savunma mekanizmasının güçlenmesini sağlar. İçeriğindeki doğal yağlar ipeksi bir yumuşaklık ve güzellik sağlar. Krem içeriği alerjik reaksiyonları önlemek için hipoalerjik özellikte üretilmiştir. Kolay kullanımı ile dudaklar, burun ve yanaklara kolayca sürülerek kullanılabilir.
Mustela Güneş Kremi Nereden Alınır
Mustela güneş kremi bebeklere uygun üstün özellikler ile üretilen özel bir krem olduğundan orijinal ürün almanızda fayda vardır. Her üründe olduğu gibi Mustela güneş kremi için de muadilleri piyasaya sürülmüştür. Bu nedenle bebeğinizin sağlığı ve korunması için orijinal Mustela güneş kremi alıp kullanmanız iyi olacaktır. Bu özel kremi çağımız teknolojisi internet aracılığı ile https://www.recete.com/mustela/ internet adresinde bulabilirsiniz. Sitede sunulan tüm ürünler gibi Mustela güneş kremi de dermatolojik testlerden geçirilmiş lisanslı ve belgeli olarak kullanımınıza sunulur. Orijinal Mustela güneş kremini buradan alabilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık