IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Şubat.2019   #1
Çevrimdışı
En Güzel Tesettür Elbiseler


Hız kesmeden tasarlanan en güzel tesettür elbiseler bu sene de gözde parçalar arasında yerini alacağına benziyor. Bir birinden şık ve aynı zamanda kullanışlı olan tesettür elbiseleri her tarza ve yaşa da uyum sağlıyor. Farklı tasarımlara sahip olan bu elbiseler hem günlük hayatta hem de özel davetlerde tercih edilebilir. Kombin edilmesi pratik olan bu elbiselerin, şık detayları ise göz kamaştırıyor.
En Güzel Tesettür Elbiselerinde Yeni Ayrıntılar
Elbise modelleri tesettür sektöründe ciddi anlamda rağbet görmektedir. Özellikle en güzel tesettür elbiseler detayları ile dikkat çekiyor. Günlük kombin içerisinde kullanılabilen, deri detaylı elbise modelleri hem şık hem de rahat. Şüphesiz ki, tesettür sektöründe görselliğin yanı sıra kıyafetin rahatlığı da büyük önem arz etmektedir. Alt kısmı plise detaylı, triko elbise modeli de son derece şık bir seçenek olacaktır. Günlük kombinlerde sade ama yine de detaylara sahip olan elbiseler tercih ediliyor. Günümüzde tesettür sektörü için tasarlanan parçalar bir birinden farklıdır. Dolayısı ile her bayan kolaylıkla kendi tarzını yansıtabilecek modelleri bulabiliyor. Büzgü detaylar, dantel, fırfır gibi ayrıntılar elbiselere hareketlilik katmaktadır. Özellikle salaş ve kat kat kesimli elbise modelleri ön plana çıkıyor.
En Güzel Tesettür Elbiseler Ve Renk Seçenekleri
Elbise modelleri kadar sunulan renk seçenekleri de geniş yelpazeye sahiptir. Hazırlanan en güzel tesettür elbiseler arasında haki, bordo, krem, tarçın gibi renkler dikkat çekiyor. Özellikle standart renk seçeneklerin dışında farklı desenler de mevcuttur. Hareketli kesimli elbise modelleri özel davetlerde tercih edilebilir. Özellikle bu modellerin simli kumaştan tasarlanan seçenekleri de bulunuyor. Bayanlar bu modeller sayesinde kendi tarzını her yerde kolaylıkla yansıtabilecek. Sade ve açık ton elbiseler bahar ve yaz sezonunda daha çok tercih ediliyor. Kış sezonunda özellikle koyu renkler dışında tarçın, haki, gri gibi renkler de mevcuttur. Böylece koyu renkler dışında bayanlar kış sezonunda da canlı renklerle kombin yapabilir.
En Güzel Tesettür Elbiseler ile Kombin Seçenekleri
Tesettür elbise modellerinde seçenekler artsa da, kombin edilirken bazı detaylara dikkat etmek gerekir. Böylece şıklık daha üst seviyeye ulaşmış olacaktır. Günlük kombin modelleri arasında sadelik genelde ön plana çıkıyor. Ancak bu, şık olmaya engel değildir. Sade bir elbise ile kombin edilen diğer parçalarda hareketli ayrıntılar bulunabilir. Düz tarçın renkli bir elbise ile siyah, krem veya hardal rengi bir eşarp veya çanta kombin edilebilir. Eğer elbise modellerinde hareketli kesimler, fırfır veya ona benzer bir ayrın var ise, eşarp, çanta ve diğer aksesuarlar düz renkte tercih edilmeli. Böylece kombin içerisinde bir denge söz konusu olacaktır. Bu da karmaşıklığı önleyecektir. Şık ve yeni tasarım tesettür elbiseler https://www.terzidukkani.com.tr/tesettur-abiye-elbise adresinde sunuluyor.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık