IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04.Şubat.2019   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Örgü Dünyası


Örgü, genellikle ev kadınlarının hobi edindiği zevkli ve kazançlı bir iştir. Boş vakti olan herkesin yapabileceği türeden olan bu işi yapmak isteyen herkes yapabilir. Önce öğrenmeniz daha sonra ise sabırlı olmanız gerekmektedir. Bu iş ciddi sabır isteyen bir iştir. Örgü Dünyası internet sitesinde bu örgülerin nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Birçok örnek ve yapılış videosu sitede mevcuttur. Renkli renkli farklı oya modelleri bulunan bu sayfanın çok hoş ve kullanışlı bir teması var. Eğer bu işi yapmak istiyorsanız mutlaka bu siteye bir bakmalısınız deriz.

Örgünün Çeşitleri

Örgü işinin çeşitleri saymakla bitecek gibi değildir. Örnek verecek olursak patik, oya, eldiven, atkı, kazak gibi klasik örnekler verebiliriz. Patik örgüleri içerisinde en çok tercih edilen modeller arasında tunus işi patik modelleri örnek verilebilir. Bu patik modelinin yapılışını ve detaylı anlatımına Örgü Dünyası sayfasından kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu internet sitesinde yalnızca örgüye ait el işleri bulunmamaktadır. Birçok el işleri ve nasıl yapıldıkları sitede bulunuyor. Mesela el yapımı bir el işi olan amigurumi bebek yapımı videosunu detaylı anlatımlı bir şekilde izleyebilir ve sizde yapabilirsiniz.

Örgü İşine Nasıl Başlanır?

Örgü işi zevkli bir iş olduğu gibi az çok kazanç getiren bir iştir. Bu işi yapmak için ofis, işyeri açmanıza veya kiralamanıza gerek yok. Evinizi ofise çevirebilir ve kendi işinizin patronu olabilirsiniz. Bu işi öğrenmek içim Örgü Dünyasının internet sayfasından çeşit çeşit örgü ve modellere göz gezdirip hem fikir sahibi olup hem de detaylı anlatımlı videoları izleyip öğrenmeye başlayabilirsiniz. İhtiyacınız olan sadece bu iş için gerekli olan malzemeler, biraz sabır ve emek olacaktır.

İlk başlarda tökezleyebilirsiniz ve yanlış örebilirsiniz. Hatta bu yüzden defalarca söküp tekrar örmek durumunda kalabilirsiniz. Ama bu noktada önemli olan taraf sabırla, defalarca da olsa pes etmeden tekrar etmektir. Zamanla eliniz alışacak ve işin püf noktalarını öğreneceksiniz. Örgüde bir hata yaptığınızda o hatayı düzeltmeyi öğreneceksiniz. Kendinizce taktikler geliştireceksiniz. Emekle ve sabırla ortaya çıkardığınız el işlerini arkadaşlarınıza komşularınıza gösterebilir, dilerseniz onlara satabilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık