IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Mart.2021   #1
Çevrimdışı
Fornax Mühendislik ve Yazılım


Endüstriyel fırınlardan biri olan ısıl işlem fırını adını tasarımında kullanılan ısıl işleminden almaktadır. Isıl işlemi ise fırın tasarımda kullanılan metallerin uzmanlar tarafından kontrollü bir şekilde soğutularak özelliklerine göre (Fiziksel, kimyasal ve mekaniksel gibi) değiştirilmesidir. Endüstriyel alanlarda tasarlanan ısıl işlem fırınının da teknolojik faaliyetlerle üzerinde çalışılmaktadır. Fakat önemli olan sadece fırınların üzerinde güncel çalışmaların yapılması değil her üründe olduğu gibi bakım ve onarımının da ihmal edilmemesi gerekir.
*
Fornax Mühendislik ve Yazılım Firması

*Bunun için sizlere endüstriyel alanda adını duyurmuş ve uzman kadrosu ile endüstriyel fırın modernizasyonu yapan Fornax Mühendislik ve Yazılım firmasını tavsiye edebiliriz. Özellikle cihazların bakımında ölçüm yapmak için kullandıkları atmosfer kontrol işlemi ile ürünlerin pek çok problemini rahatlıkla bulabilmektedirler.



Fornax firmasının ısıl işlem fırını servislerinde kullandığı bazı adımlar vardır, bunlar sırası ile:

Programlanabilir Karbürleme Fırını Kontrol Cihazı: Termokimyasal özelliği değiştirilerek ısıl işlem görmüş her türlü fırınının kontrolünü sağlamak için tasarlanmış bir kontrol cihazıdır.
Endüstriyel Fırın Modernizasyonu: Endüstriyel fırıniçin en genel bakım ve onarımın yapıldığı ekspertiz sürecini kapsar.

Endüstriyel Fırın Gaz Ayarı: Tasarladıkları ürünlerinin zamanla kontrolünü yapan Fornax firması herhangi bir gaz problemine karşı da fırınları için gaz kontrolü yapmaktadır.
Endüstriyel Fırın Mekanik Bakım ve Onarımı: Fornax firması pek çok bakım ve onarım hizmetinin yanında kendilerini tercih eden müşterilerinin ısıl işlem fırını için mekanik bakım hizmetini de sunmaktadırlar.

https://www.fornaxsoftware.com/
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık