IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15.Ocak.2019   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Web Tasarım - Web ventur


Web Tasarım, Hedefe dönük ve kişiye özel tasarımlar, sizi ve yaptığınız işi en iyi şekilde anlatan Web Siteleri, rezervasyon ve oda satışlarınızı kolaylıkla yapabileceğiniz Otel Web Siteleri, firmanızın herkes tarafından hızla erişilebilmesine yardımcı olacak Mobil Web Siteleri gibi çözümler ile sizleri daha tanınır ve kolay ulaşılabilir hale getiriyoruz. Bilgi ve tecrübemizi, güven ve güler yüz ile harmanlayıp, hayallerinizdeki web sitesine kavuşabilmeniz için elimizden gelen tüm desteği sağlıyoruz. Teknolojinin akıl almaz bir hızla ilerlediği çağımızda, bizler de kendimizi geliştirmeye, verdiğimiz hizmetin kusursuz hale gelmesi için çalışmaya devam ediyoruz.

Web Tasarım

HTML Dersleri, Zengin Metin İşaret Dili (İngilizce: Hyper Text Markup Language, ks. HTML) günümüzde İnternet üzerinde veri paylaşımı için kullanılan en yaygın metin tabanlı dildir. Dilin son sürümü Html5'tir. HTML, bir programlama dili olarak tanımlanamaz. Zira HTML kodlarıyla kendi başına çalışan bir program yazılamaz. Ancak bu dili yorumlayabilen programlar aracılığıyla çalışabilen programlar yazılabilir. Programlama dili denilmemesinin nedeni tam olarak budur. Temel gereği yazı,resim, video gibi değişik verileri ve bunları içeren sayfaları birbirine basitçe bağlamak, buna ek olarak söz konusu sayfaların Webtarayıcı yazılımları tarafından düzgün olarak görüntülenmesi için gerekli kuralları belirlemektir.

HTML Dersleri

WordPress Dersleri, tüm dünyada çok fazla kişi tarafından kullanılan sistemin kurulumunu anlatır. Wordpress sistemi ücretsiz olarak kullanıcılarına sunulur ve açık kaynaklıdır. Bu sistem sayesinde kullanıcılar çok kısa bir süre içerisinde kendi sunucularına kurulum yapma imkanı bulurlar. Sonrasında siteye içerik ekleme , online olarak yayınlama ve tanıtma işlemleri kolaylıkla yapılabilir. WordPress Dersleri Sitem her türlü görsel, video vb. içerik düzenlenmesini sağlayarak blog sisteminin dışında imkanlar sunar. Site içerisinde sayfa açılış hızı oldukça yüksektir. Aynı zamanda kesintisiz ve hızlı bir şekilde indexlenir. Wordpress sisteminin günümüzde diğer yazılımlarla karşılaştırıldığında yeni olduğu söylenebilir. 2001 yılında geliştirilmeye başlanan Wordpress hızlı bir şekilde yaygınlaşmıştır. Geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olmasıyla birlikte hız ve kolaylık odaklı geliştirilmesi tercih nedenler arasındadır.

Web ventur

WordPress Dersleri Wordpress dersleri nasıl kurulum yapıldığına ilişkin bilgiler içerir. Eklentiler, görünüm, sayfalar, yorumlar vb. panellerinin nasıl kullanılacağına yönelik dersler vardır. İlgili bir çalışmayla wordpress sistemini kullanmak mümkün olur. Böylece arama motorlarında üst sıralarda yer alan bir siteye sahip olma imkanı sağlanır. Günümüzde popüler pek çok site wordpress alt yapısını kullanır. Spor, haber, marka tanıtımı ve daha birçok farklı alanda faaliyet gösteren siteler wordpressi tercih eder. Yeni başlayanlar için sistem de öğrenilmesi gereken pek çok şey vardır. Disiplinli ve sabırlı bir çalışmayla wordpress sistemi hakkında tüm bilgilere sahip olunabilir.

Kaynak: Web ventur
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık