IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15.Ocak.2019   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Ağır Nakliyat Hizmetleri


Ağır Nakliyat, konusunda her geçen gün firmalar kendilerini geliştirmek için gayret etmektedir. Gelişen teknolojinin de desteğiyle ağır nakliye lowbet araçları ve diğer ekipmanlar yenilenmektedir. Hem dünyada hem de ülkemizde ağır nakliye firmaları belli izinlere tabi olarak faaliyetlerini sürdürdüler. Bu nedenle uluslararası ve yurt içi taşımacılık prosedürlerine uygun hizmet vermek zorundadırlar. Ancak bu şekilde profesyonel hizmet anlayışında olan firmalar ağır nakliye hizmetlerinde başarılı olabilirler.

Ağır Nakliyat

Proje Taşımacılığı, günümüzde büyük bir önem sahip ve profesyonel firmalar tarafından yapılası gerekli bir lojistik alanıdır. Proje taşımacılığı çok kapsamlı ve uzmanlık gerektirdiği için ancak büyük sermayeli şirketler tarafında yapılabilir. Peki tam olarak proje taşımacılığı nedir? diye soracak olursanız en basit cevabı şudur. Proje nakliyesi, adı üstünde büyük projelerin istenilen yerlere hasarsız ve en kısa sürede taşınmasıdır diyebiliriz. Bu projeler genellikle ağır yük ve iş makinelerin barındırdığı için özel araçlar ve yöntemlerle taşınması gerekir. Ağır nakliye taşımacılığında kullanılan bazı ekipmanlar ve lowbed araçlar proje taşımacılığında da kullanılmaktadır. Lowbet ağır nakliye araçları farklı çeşitlerde tasarlandığı için firmalar tarafından yağın olarak kullanılır.

Proje Taşımacılığı

Lowbed Taşımacılık, Orhan Kahveci tarafından tam 36 yıl önce kurulan Kahveci Ağır Nakliyat, öncü ve örnek firma olmayı bu zamana kadar devam ettirmektedir. Firmaların yurt içi kara taşımacılığı ve genellikle ağır taşımacılık hizmetlerinde ciddi bir seviyeye erişmiş bir lojistik markasıdır. Hizmet sağladığı tarihten bu yana her zaman müşteri memnuniyetini ve kalıcılığı sağlamayı hedeflemektedir. Bu durum kaliteli çalışma anlayışı ve ilkeleri ile her geçen gün kendini çok daha fazla yenileyerek sunmaya devam etmektedir.

Lowbed Taşımacılık

Tahmin ettiğinizden çok daha hızlı ve ekonomik açıdan bütçenize en uygun maliyetler ile taşımacılık sektörüne yeni bir çığır açtığımızı ve senelerden beri rakipsiz bir adres olmaya devam ettiğimizi de belirtelim. Günümüzde elde ettiği deneyim ile uluslararası bir tecrübeyi de sizlere sunmakta ve işlerinizi kurumsal açıdan güven içerisinde gerçekleştirmenizi sağlamaktadır. Orhan Kahveci tarafından geliştirmiş olduğu, lojistik ve taşımacılık hizmetlerinde etkin ve anlık destek ile hizmet vermektedir.

Kahveci Ağır Nakliyat

Her zaman, iş ahlak ve prensiplerini göz önünde bulunduran, çözüm odaklı ve anında hizmet anlayışını dinamik, tutkulu ve alanında uzman personeller, aynı zamanda teknolojiye ayak uydurabilen yenilikler ile sizlere sunma gayretinde olmaya devam etmektir. Uzun yıllardan beri elde etmiş olduğumuz başarıları çok daha iyi bir seviyeye çıkartmak ve sürdürülebilir olmasını sağlamak, her zaman müşterileri tarafından güvenilen, ilgi gören ve itibarını koruyan bir şirket olarak yanınızda yer almaya çalışmaktır.

Kaynak: Web ventur
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık