IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15.Ocak.2019   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Barkod Etiketi Hizmetleri


Barkod Etiketi, Yaklaşık olarak 10 yıldır baskı ve etiketleme sektörü içerisinde faaliyet göstermekteyiz. Kurulduğumuz ilk günden bugüne kadar kendini geliştiren ve bu konuda alanında uzman firma görüntümüzden ödün vermeden çalışmaktayız. Sektörümüz ile ilgili gelişmeleri yakından takip ederek, baskı ve etiketleme konusunda yenilik bir anlayışla hizmet sunmaktayız.

Barkod Etiketi

Pos Rulosu, İşimizin gerektirdiği koşullar değil bu koşulların ötesinde hizmet sunarak hem baskı öncesinde hem baskı anında hem de baskı sonrasında sizlerin yanında olmaya devam etmekteyiz. Günümüz teknolojisinin ulaştığı son nokta yazıcılar ve baskı cihazları ile ilgili hem teknik hem de yazılımsal olarak alanında uzman ekiplerimiz çalışmalar yürütmektedir. Ürünlerimizin yeni cihazlarla birebir uyumlu olması adına kendimizi sürekli yenilikçi bir bakış açısı ile geliştirmekteyiz.

Pos Rulosu

Ribon ve Etiket, pos cihazı rulosu ve baskı ile ilgili rulo kağıt konusunda sektöre yön veren girişimcilik örneğiyle çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Alanında uzman mühendislerden oluşan AR-GE birimimiz yeni nesil etiketleme ürünlerini ilk olarak incelemekte ve sizler için yeni teknolojileri hayata geçirmektedir.

Ribon

Dega Basım, Firmamız ile iletişime geçmek istediğinizde sizleri dakikalarca hatta bekletmeyerek müşteri memnuniyetinin bir önemi olarak anında iletişim kurmanızı sağlıyoruz. Alanında uzman müşteri hizmetleri yetkililerimiz sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaktır. Ayrıca hem e-posta hem de sesli yanıt sistemimiz ile dilediğiniz iletişim kanallarından bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Mesai saatleri içerisinde internet sitemiz üzerinden çevrim içi online destek kanalımızda aktif olmaktadır. Bu sayede anlık olarak merak ettiklerinize yanıtlar bulmanız mümkündür.

Kaynak: Web ventur
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık