IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 14.Mart.2021   #1
Çevrimdışı
İstanbul Evden Eve Nakliyat


Nakliyat firmamız kurulduğu 1995 yılından bu yana siz değerli müşterilerimize profesyonel nakliyat hizmetinin ayrıcalıklarını yaşatmaktadır.

Kolumanlar Nakliyat olarak istanbul evden eve nakliyat , ofis taşımacılığı, parça eşya taşıma , bekar ve öğrenci eşyası taşıma,antika eşya taşıma,eşya depolama , şehirlerarası nakliyat ve asansörlü nakliyat hizmetlerimiz ile emrinizdeyiz. 24 yılı aşkın iş tecrübemiz ve işinde uzman kadromuz ile sizlere hızlı ve güvenli nakliyatın avantajlarını sunuyoruz.

Hizmetlerimiz;

Paketleme: Eşyalarınızı taşımadan önce özel olarak üretilmiş, darbeye ve çizilmeye karşı dayanıklı kaplama malzemeleri ile paketliyor taşımasını bu şekilde gerçekleştiriyoruz. Paketleme hizmeti sayesinde eşyalarınızın başına bir şey gelmiyor ve taşıma esnasında en çok yaşanan eşyaların kırılması sıkıntısından kurtuluyorsunuz.

Sigorta dâhilinde taşıma: Ekibimiz her ne kadar profesyonelde olsa insan elinde olmayan sebeplerden dolayı eşyalarınızda kırılma ya da deforme olma durumları olabilmektedir. Bu tarz durumlarda siz değerli müşterilerimizi sıkıntıya düşürmemek için eşyalarınızı kaskoluyoruz. eşya bedeli eşyalarınız yüklenmeden önce ekspertizlerimiz tarafından her eşya için ayrı ayrı belirlenmektedir. Bu sayede eşyalarınızın başına bir sıkıntı gelirse eşya bedeli size sigorta şirketi tarafından geri ödenmektedir.

Asansörlü taşımacılık: Asansörlü taşımacılık ile çok katlı ve dar merdivenli binalara eşyalarınızı hızlı, hasarsız biçimde taşıyoruz. Asansörlü taşıma hizmetinden faydalanmak için firmamıza ayrıca bilgi vermeniz gerekmektedir.

Kolumanlar Nakliyat’ın sizlere sunduğu bu ayrıcalıklardan faydalanmak ve işinde profesyonel, kurumsal bir firma ile çalışmak istiyorsanız iletişim numaralarımızdan bize istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Unutmayın nakliyat sektöründen en önemli nokta doğru firma seçimidir.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık