IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 14.Mart.2021   #1
Çevrimdışı
Şehirler Arası Nakliyat


Kolumanlar Nakliyat olarak sizlerin sadece İstanbul içi değil aynı zaman da şehirler arası taşımacılık işlerinizi de profesyonellik içinde yerine getirmekteyiz. Firmamız İstanbul çıkışlı 81 ile şehirlerarası taşıma hizmeti götürmektedir. Ofisinizi, fabrikanızı, evinizi taşınacağınız şehre en uygun fiyatlar ve en hızlı şekilde taşımaktayız.

Kolumanlar şehirler arası taşımacılık yapabilmek için nakliyat firmalarının sahip olması gereken K1, K2 ve K3 belgelerine sahip firmamız her türlü yasal sorumluluklarını yerine getirmektedir. Yasal olmayan şekilde hizmet veren nakliyat firmaları ile çalışmanız şehirlerarası taşımacılık işinde başınıza dert açabilir. Yetki belgesi olmayan firmalar yolda polis tarafından durdurulabilir ve araç bağlanabilir. Bu tür durumlarda da eşyalarınız rehin kalır, evinizin taşınması gecikir ya da hiç taşınmaya bilir. Bu tür sıkıntılı durumları yaşamak istemiyorsanız eğer yetki belgesine sahip olan firmamızı tercih etmelisiniz.

Firmamızın uzun yol şoförleri mesleğinde tecrübeli uzman kişilerdir. Bu zamana kadar firmamız her hangi bir kazaya karışmadan taşıma işlerini halletmiştir. Kazanın ne zaman geleceğini bilemeyeceğimiz için eşyalarınızı taşıma esnasında kaskoluyoruz. Eşyalarınıza yolda bir şey olursa, aracımız kaza yaparsa veya başka bir sıkıntı olursa eşyalarınızın bedeli tarafınıza direk olarak ödenmektedir. Bu sayede siz değerli müşterilerimizi hiçbir zaman mağdur etmemiş olmaktayız. Sizde nakliyat firması tercihinde bu noktaları dikkate alırsanız pişman olmazsınız ve işiniz hızlı bir şekilde hallolur.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık