IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15.Ocak.2019   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Türkiye Pazarı Dr.Falkenham Kremlerini Sevdi


Kanada merkezli Dr.Falkenham Kremleri'nin Türkiye Resmi Ditribütörü Doğal Eczane İlaç Deposu; 2018 de rekor satışa ulaştı. İstanbul ve İzmir de faaliyet gösteren Doğal Eczane; Dr.Falkenham İz Kremlerinin ürün yelpazesinin gelişmesi ile Türkiye pazarında rekor denilebilecek satış grafiğine ulaştı.

Özel hastaneler, Cilt klinikleri ve Dermotologlar a sunulan ürünleri İnternet platformlarında da tüketiciye sunmaya başlayan Doğal Eczane E-Ticaret altyapısını geliştirmeye devam ediyor.

Ulusal ve Yerel Kargolama & Lojistik şirketleri ile antlaşmalarını yenileyen İlaç şirketi tüm müşterilerine sipariş verdikleri gün ürünleri hızlı kargolama yapmaları ile adından söz ettirmeyi başarmıştı.

Dr.Falkenham İz Kremlerine geçtiğimiz yıllarda eklenen Ameliyat İzi Silme Kremi, Jilet İzi Silme Kremi, Faça İzi silme Kremi ile büyük başarı yakalayan Doğal Eczane İlaç Dövme Silme Kremi ile yakaladığı başarıyı halen devam ettiriyor.

Dr.Falkenham iz kremleri içeriğinde % 100 Organik bileşenler olmasından dolayı etkisi yüksek olduğu biliniyor. Kısa sürede başarılı sonuçlar elde edilebilmesi için üretim sürecinde etken maddeleri yoğun olarak kullanan ilaç şirketi bu nedenle satış fiyatlarının yüksek olduğunu belirtiyor.

Cilt Doktorlarının en çok tercih ettiği ürünler arasında yer alan Dr.Falkenham İz Kremleri'nin Türkiye de satışta olan çeşitleri arasında Dövme Silme Kremi, Ameliyat İzi Silme Kremi, Jilet İzi Silme Kremi, Faça İzi Silme Kremi, Kalıcı Makyaj Silme Kremi, Genital Beyazlatıcı, Cilt Beyazlatıcı ve TCA Kimyasal Peeling Setleri yer alıyor.

Dr.Falkenham İz Kremleri Türkiye de Set halinde satılıyor İz kremi yanında C vitaminli onarıcı krem ve uygulama aparatları ile tüketiciye gönderilen kremlerde Türkçe kullanma kılavuzları ve bilgilendirme içerikleri bulunuyor.

Türkiye de yasal mevzuat gereği ilaç ve Dermokozmetik ürünlerinin reklam tanıtım kısıtlaması bulunduğunu belirten Dr.Falkenham yetkilileri detaylı bilgi edinmek isteyen kişilere 7/24 destek hattı ile hizmet veriyor.

Dr.Falkenham İz Kremlerinin tüketiciye ulaştırılmsında kargo ücretini karşılayan ilaç şirketi müşterilerinin ek masraf yapmasını önlemiş oluyor.

Ürünleri kargodan teslim almadan önce mutlaka kontrol edilmesi gerektiğini ve Kargo Fişi ile ürünlerin faturasının kullanım süresince saklanması gerektiğini belirten ilaç şirketi iade ve değişim işlemleri için bu belgelerin bulunmasını gerektiğinin altını çiziyor.

Dr.Falkenham Ürünleri Resmi Satış Sitesi drfalkenham.com dışında N11 - Gittigidiyor - Hepsiburada - Epttavm gibi platformlardan satın alınabiliyor. Vade farksız 12 taksit uygulamasının devam edeceğini belirten Doğal Eczane yetkilileri yeni yılda yeni ürünlerin tüketicinin beğenisine sunulacağı müjdesini verdi
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık