IRCDefteri - En yi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayt ol  Bugnk Mesajlar  Arama

Etiketlenen yelerin listesi

 
 
LinkBack Seenekler Arama Stil
Alt 09.Ocak.2019   #1
evrimd
Türkiye'nin Gelinlik Markası: DreamON Gelinlik


Dreamon Gelinlik Hakkında
Her şey 1974 yılında Gaziantep'te başladı…
55 m²'lik küçük bir butik mağaza da başlayan hikaye de DreamON birkaç yıl içerisinde özel dikimlerden, seri imalata geçişiyle sektöründe isim yapmaya başlamıştı bile. Her geçen gün vizyonunu genişleten bir bakış açısı DreamON adını ön plana çıkarmaya yetiyordu. Bu aslında gelinlikte yeni bir bakış açısıyla, el yapımı olan ve her zaman moda unsurlarını içinde bulunduran sofistike bir üretim için atılmış ilk adımlardı. Bugün yalnız ana binası 3.000 m² (kapalı alan) olan DreamON aradan geçen 44 yıl içerisinde Türkiye'nin en büyük perakende gelinlik mağazasıyla ve 11 bayisiyle, Türkiye'nin 46 ayrı şehrindeki 140'dan fazla satış noktasıyla, yıllardır aralarında dünya moda başkenlerini de barındıran 22 ülkeye yaptığı ihracatla ve 2006 yılında temellerini attığı ve 54 ülkede uluslararası tescilli DreamON markasıyla, artık sektörün en bilinen firmalarından biri olmuştur..
En Beğenilen Dreamon Gelinlik Modelleri

*
BOTTICELLI
Omuz Detaylı İşlemeli Helen Gelinlik Modeli
Hem helen tarzı biz sadelik hem de gösterişli bir tarzı bir arada yakalamak istiyorsanız... Duru yapısı, işlemeli Fransız dantelleriyle bezeli, görkemli bir kuyruğa sahip, şık omuz detaylarıyla sırt dekolteli gelinlik modeli. Jiponsuz kullanım opsiyonuyla, kır düğünü, havuz başı partileri, sahil düğünleri ve samimi salon düğünlerine çok uygun olan helen gelinlik modellerindendir.
Botticelli Gelinlik Modeli İçin Tıklayınız
*

MICHELANGELO
Dantelli V Yaka Kollu Gelinlik Modeli
Etek kenarlarına kadar inen özel işlemeli dantelleriyle derin sırt dekoltesiyle A kesim V yakalı uzun kollu gelinlik modeli. Sonbahar ve kış düğünleri için çok uygun klasik bir modeldir.*
Michelangelo Gelinlik Modeli İçin Tıklayınız
*
Hayatınızın en özel hatıraları arasında yer alacağı kesin olan muhteşem düğün gününüze çok az bir vakit kaldı. Güzelliğinizi ve zarafetinizi ortaya çıkaracak, “işte bu” diyeceğiniz gelinlik modeli, DreamON koleksiyonları içerisinde seçiminizi bekliyor.
Modern balık tarzı gelinlikler, helen tarzı uç uç etekli gelinlikler, a kesim gelinlik modellerinin rahatlığı ya da kabarık prenses etek bir gelinlik seçimi… Konusunda uzman satış danışmanlarımız; hayallerinizdeki modeli, vücut tipiniz ve tarzınızı anlayarak, tam da sizi yansıtacak gelinlik modellerini seçmenize yardımcı olacaklar.
DreamON koleksiyonları zarif, yenilikçi tasarımlar ve kumaşların yanı sıra çok çeşitli ince detaylar da sunar. DreamON mağazaları stoklarında yer alan gelinliklerimiz, beklentilerinizi karşılamak ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek üzere ufak detaylarla kişiselleştirilebilir.
Son sezonlara ait tüm gelinlik modelleri Dreamon.com.tr de!
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Ykleme Yetkiniz Yok
Mesajnz Deitirme Yetkiniz Yok

BB code is Ak
[IMG] Kodlar Ak
HTML-Kodu Kapal
Trackbacks are Kapal
Pingbacks are Ak
Refbacks are Ak