IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 19.Şubat.2021   #1
Çevrimdışı
Bıttım Sabunu


Kepek sorunu için bıttım sabunu arıyorsanız hoş geldiniz. Kepek sorunu her yaşta kadın ve erkeklerde sıkça yaşamış olduğu sorunlar arasındadır. Tedavi edilmediği sürece saç ve kafa derisinde sorunlar yaşanmasına neden olmaktadır. Kimyasal katkılı bakım ürünleri saç dökülmesine karşı etkili olmadığı gibi bazı şampuanlar da saç derisinde kepek ve dökülme sorunlarına sebep olmaktadır.
*
Son zamanlarda kimyasal ürünlerden fayda göremeyen şampuan kullanıcıları doğal yollarla kepeğe karşı etkili olan bir yöntem bulamamaktadır. Bıttım sabunu olarak bilinen bu doğal sabun saç bakımı ve kepek sorunlarını etkili bir şekilde önlüyor. Tamamen el yapımı olarak yapılan ürün saçları besleyerek nemlendirir. İnce saç yapılarını besleyerek saçın yapısını güçlendirir. Ayrıca antiseptik özelliği ile saçlarda ve ciltte oluşan pek çok sorunu gidermektedir.



*Bıttım sabunu faydaları oldukça fazladır. Kepek sorunu yaşayan her yaştan bireylerin güvenle kullanabileceği bıttım sabunu doğal yapısı ve uygun fiyatıyla pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Doğal olması ve katkısız bir şekilde üretilmesinde dolayı kullanıcıları tarafından beğenilmektedir. Bıttım sabunu saç dökülmelerinin ve kepeklenmenin yanı sıra pek çok cilt hastalığına da iyi gelmektedir.

Bıttım Sabunu Kullanımı

Kepek sorunu ve cilt hastalıklarına iyi gelen bıttım sabunu kullanımı sırasında bolca köpürtülmelidir. Saç diplerine etki edebilmesi için masaj yardımıyla yapılmalı ve bolca durulanmalıdır. Sorunlu olan bölgelerde de kullanımı aynı olan bıttım sabunu, bir gün kullanıldıktan sonra iki gün beklenerek cilde bıttım yağının nüfuz etmesi sağlanmalıdır. Bıttım sabunu kullanıldığı sırada diğer şampuanlar kullanılmamalıdır.

Bıttım sabunununa beklenen etkinin sağlanması için sürekli ve düzenli bir kullanım gerekmektedir. Kısa süreli kullanımlarda saç yapısını bozabilir. Bıttım sabunu, uzun süreli kullanımda dolgun ve parlak bir saç yapısına sahip olmanızı sağlar.

https://www.hepsiburada.com/ces-sabu...-HBV000019Z79R
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık