IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15.Şubat.2021   #1
Çevrimdışı
Cansu Dere Kimdir Bilgiler


Web Site Adresi: Kimdirkim.com
Web Site Konusu: Kim, kimdir? Biyografi sitesi

Kimdirkim.com sitesi bugün de en çok merak edilen isimlerden biri olan Cansu Dere’nin hayatını sizler için derledi. Gelin her birlikte başarılarıyla ve güzelliğiyle dikkat çeken Cansu Dere’nin hayatına birlikte bakalım.* Cansu Dere, 14 Ekim 1980 Ankara doğumlu Türk oyuncu, eski manken ve sunucudur. Aslen annesi tarafından Selanik, babası tarafından Bulgaristan göçmenidir.*
*
Cansu Dere Kimdir Bilgiler

2000 yılında Miss Turkey 3. Güzeli seçildikten sonra 2002 ve 2003 yılları arasında Paris’in ünlü simaları ile defilelere katılmış, ülkemizde de Cengiz Abazoğlu gibi ünlü modacıların defilelerinde yer almıştır. 2000-2005 yılları arasında çeşitli programlarda sunuculuk yapmıştır ve 2004 yılında Metro Palas adlı diziyle oyunculuğa ilk adımını atmıştır.

2006 yılına kadar çeşitli dizilerde rol almayı sürdüren Cansu Dere, 2006-2008 yılları arasında başrolü Mehmet Akif Alakurt ile paylaşarak Sıla dizisinde rol almaya başlamış ve hayran kitlesi daha da artmıştır. 2007 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte oynadığı Son Osmanlı Yandım Ali filmi 1 milyondan fazla izleyiciye ulaşmıştır.

2009 yılında dönemine damgasını vuran Ezel dizisindeki Eyşan rolü ile daha fazla üne kavuşma fırsatı yakalamıştır.* 2011 yılında Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm filmde Songül karakterini canlandırmış, Muhteşem Yüzyıl dizisinde konuk oyuncu olarak 10 bölüm Firuze karakterine hayat vermiştir. Oynadığı Anne dizisindeki rolü ile Yılın Kadını ödülüne layık görülmüştür.

En Beğenilen Kadın Oyuncu ve En iyi Kadın Dizi Oyuncusu ödüllerine aday gösterilmiştir.* 2020 yılından itibaren başrolleri Caner Cindoruk ile paylaştığı Sadakatsiz dizisinde Asya Arslan karakterine hayat vermektedir. 40 yaşında olan güzel oyuncu henüz hiç evlilik yapmamıştır.

Kimdirkim.com internet sitesinde ayrıca Nur Viral kimdir? İstanbul modern galataport nedir? Gibi sorularınıza yönelik cevaplar da bulabilirsiniz.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık