IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 03.Ocak.2019   #1
Çevrimdışı
Mynet Sohbet ve Eski Mynet Sohbet Odaları






Mynet Sohbet Odaları
Mynet Sohbet ve Mynet Chat sitemiz sizlere Eski Mynet Sohbet Odaları hizmeti vermek için tekrar aktif hale getirilmiştir. Zamanının en büyük sohbet sitesi olma ünvanına sahip olan Mynet Sohbet içerisinde Mynet Chat Yapan yüzlerce kullanıcısı vardı. Bu kullanıcılar Mynet Sohbet Odaları içinde çeşitli kanallarda sohbet edebiliyordu. Bu büyük ve öncü sohbet sitesi elindeki çok büyük potansiyele rağmen sohbet hizmetini maalesef durdurdu. Mynet Sohbet ve Mynet Chat kullanıcıları da kapanmadan sonra kendilerine yeni Mynet Sohbet Odaları aramaya başladı. Bu kapanmanın ardından kullanıcı potansiyelinin farkında olan site sahipleri Mynet Sohbet hizmeti veren yeni siteler almaya ve işletmeye başladılar.
Mynet Sohbet Odaları Eski Mynet Gibi mi ?
Mynet Sohbet ve Mynet Chat sitemizde aranan ve özlenen Eski Mynet Sohbet hizmetini vermeye çalışmaktayız. Eski Mynet Sohbet zamanında kurduğu sistemle gönüllerde taht kurmuştu. Bu sitenin şüphesiz ki yerini doldurmak çok zordur. Bütün çalışmalarımız ve sistemimiz tamamen eski Mynet Sohbet ve Mynet Chat ortamını tekrar kurabilmek içindir. Mynet Sohbet Odaları içindeki oyun kanalları ve yaş kategorileri açılmış durumdadır. Sunduğumuz hizmeti bizzat sitemize giriş yapıp inceleyebilirsiniz. Eski Mynet Sohbet Odaları içinde sizlerde kendinize uygun bir kanal bulacağınızdan şüpheniz olmasın. Her yaş grubu ve şehirler kategorisi için Mynet Sohbet ve Mynet Chat odamız mevcuttur. Mynet Sohbet Odalarımız emrinize ücretsiz olarak amadedir.
Mynet Sohbet Mobil Girişi Var mı ?
Mynet Sohbet ve Mynet Chat sitemiz tanıtım yazımızda da belirttiğimiz üzere Eski Mynet Sohbet Odaları sistemini tekrar canlandırmak için açılmıştır. Eski mynet sohbet zamanında sitelerin mobil uyumlu olması pek önemli değildi. Bırakın sitenin mobil uyumunu o zamanlar telefonlar ile internet girişi dahi çok kısıtlıydı. Biz her ne kadar eski mynet sohbet sistemini getirmekten bahsetsek de günümüzün teknolojik yapılarını da Sohbet sitemize kullanmaktan geri kalmıyoruz. Mobil Mynet Sohbet sitemizde dilediğiniz cihaz ile sohbet edebilirsiniz. Mobil ve Tabletler telefondan veya diğer mobil cihazlardan dilediğiniz yerden Mynet Sohbet etmenin keyfine varabilirsiniz.

Mynet Sohbet ~Mynet Chat Odaları MynetSohbet.Life






























 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık