IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Ocak.2021   #1
Çevrimdışı
Ege Bölgesinde Peyzaj İşleri


Ege Bölgesinde Peyzaj İşleri

Peyzaj işi yapan internet üzerinde binlerce firmaya rastlayabilirsiniz. Sizden kilometrelerce uzakta olan ve işini iyi yapan peyzaj firması ile çalışmak maliyetli bir iştir. Bu yüzden peyzaj işlerini size yakın bölgede hizmet veren firmalara yaptırmalısınız. Böylece firmayı yakın markaja alabilir, firmanın daha önce hizmet verdiği yerlerle irtibata geçebilir, firmanın vermiş olduğu hizmetten memnun olup olmadıklarını öğrenebilirsiniz. Ege bölgesinde yaşayan birisi olarak size peyzaj konusunda Manisa Fidan ve Peyzaj firmasını önerebilirim. Adamlar bu işi 2007 yılından bu yana 14 yıldır yapmaktadır. Bu süreçte yüzlerce resmi ve özel kurumlara peyzaj ve fidancılık hizmeti verdiler. Firmaya ulaşmak ve firma hakkında bilgi sahibi olmak için hemen siz de Manisafidan.com bağlantı adresini tıklayın.

Zeytin Ağacı özellikle Akdeniz ve ege bölgesinde çok sık yetiştirilen bir fidandır. Verimli zeytin ağaçları hem bahçelerin yeşil süsü hem de sofralarımızın lezzetidir. Zeytin ağacı yetiştirmek için zeytin fidesi bulmak gerekir. Ege bölgesinde yaşayanlar zeytin fidesi konusunda Ege Bölgesi Peyzaj firmalarını tercih etmektedir. Ege bölgesinde yüzlerce peyzaj firması bulabilirsiniz. Bu firmaların içinde en güvenilir olanı hiç kuşkusuz Manisa Fidan ve Peyzajcılık firmasıdır. Bu firmanın 14 yıllık bir geçmişi vardır. 2007 yılından bu yana sektöre yön veren firmalardan birisidir.

2007 yılından bu yana hizmet veren firmamız 14 yıllık süreçte birçok kurum ve kuruluşa çevre düzenlemesi ve peyzaj hizmeti verdi. Hizmet verdiğimiz kurum ve kuruluşları şu şekilde sıralayabiliriz: İpek Kağıt, Manisa Belediyesi, Saruhan Belediyesi, Salihli Belediyesi, DYO Matbaa Mürekkepleri, Manisa Org. San. Bölgesi, Tecom Kompresor, Deomoto Manisa Wolksvagen Bayii, Bozyaka Ayakkabı, Yeni Ufuk Sitesi, Manisa Konakları, Manisa Fen Lisesi, Akhisar Belediyesi, Ege Linyitleri, Kars Valiliği, Diyarbakır Çevre Orman Müdürlüğü, Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü, Ankara Çevre Orman Müdürlüğü, İzsu Aarıkız Arıtma Tesisleri, Saruhan Kaymakamlığı, Merkezefendi Hastanesi, Manisa Devlet Hastanesi

İnsanların yeşile olan özlemlerini gideren firmamızın bünyesinde orman mühendisi, inşaat mühendisi ve peyzaj mühendisleri çalışmaktadır. Firmamıza ulaşmak, ürünlerimizi incelemek ve bizimle çalışmak isterseniz aşağıdaki iletişim kanalını kullanabilirsiniz.

Manisa Fidan Peyzaj
Adres: Akhisar Yolu üzeri Selimşahlar Kavşağı karşısı Manisa
Telefon: 0236 286 74 00 - 0532 491 23 43
E-posta: info@manisafidan.com
Web: Manisa Fidan
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık