IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 29.Aralık.2018   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Bulgaristan Konsolosluğu


Bulgaristan Cumhuriyetine seyahat edebilmek için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Bulgaristan vizesi almaları gerekmektedir. Bulgaristan'a giriş yapmak isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları 90 günden (3 ay) kısa süreli kalışlar için Bulgaristan C tipi vizesini, 90 günden (3 ay) fazla kalışlar için ise Bulgaristan D vize tipini Bulgaristan Konsolosluğu vize birimlerinden almaları gerekmektedir.

Avrupa Birliği üyesi olan ülkeler arasında Bulgaristan da yer alır. Fakat Bulgaristan Cumhuriyeti Schengen Birliğine üye değildir. Bu yüzden Bulgaristan'a seyahat etmeyi düşünen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Bulgaristan Konsolosluğu'na giderek, Bulgaristan vizesi almak için başvuruda bulunmalıdır.

Bulgaristan yüzlerce yıllık tarihi birlikteliğiyle doğal güzelliklerinin birleşmesi sonucu Türkiye için hem turistik hem de kültürel ve ticari manada başlıca cazibe merkezleri arasındadır. Bu bağlamda Bulgaristan'a turistik amaçlar ile seyahat etmek isteyenler Bulgaristan turistik vize başvurusu yapmak ve Bulgar vizesi almak durumundadırlar.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık