IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 28.Aralık.2018   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Dubai Konsolosluğu


Dubai yani Birleşik Arap Emirlikleri'ne seyahat etmek isteyen umuma mahsus pasaportu bulunan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Birleşik Arap Emirlikleri vizesi almaları gerekmektedir. Diplomatik, hususi ve hizmet pasaport sahiplerine ise 90 güne kadar olan Dubai seyahatlerinde vize muafiyeti uygulanmaktadır. Vize değerlendirme ve sonucu Dubai Konsolosluğu tarafından yapılmaktadır. Türkiye'de Dubai Konsolosluğu'na bağlı olan iki tane temsilcilik bulunmaktadır.

Birleşik Arap Emirlikleri'ne farklı nedenler ile seyahat etmek isteyen Türk vatandaşları, yapacakları seyahatin nedenine uygun olan Dubai vizesini almak zorundadırlar. Bunun için de gerekli işlemler Dubai Konsolosluğu aracılığı ile yürütülmektedir. Dubai Konsolosluğu'nda randevu sistemi yoktur. Gerekli Birleşik Arap Emirlikleri vizeleri için başvurular online olarak yapılmaktadır.

Birleşik Arap Emirlikleri vizesi için şahsen başvuru yoktur. İnternet üzerinden Birleşik Arap Emirlikleri web sitesine girilerek online Dubai vizesi başvurusunda bulunmanız yeterlidir. Başvuruyu kendiniz yapabileceğiniz gibi Birleşik Arap Emirlikleri tarafından yetkilendirilmiş olan vize merkezleri aracılığı ile de yapabilirsiniz. Vize türüne göre istenen bütün belgelerin eksiksiz ve doğru olarak hazırlanması istenir. Aksi takdirde Dubai vize başvurusu Konsolosluk tarafından reddedilir.
 

 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık