IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 19.Ocak.2021   #1
Çevrimdışı
Apple Hastanesi


Apple Hastanesi
iPhone telefonunuz bozuldu ya da herhangi bir yerinde sıkıntı yaşıyorsunuz. Güvenilir bir iPhone servis aramaya başladınız.
Hem kullandıkları malzemeleri kaliteli olsun hem de işlerini temiz yapsın istiyorsanız işte sizin için güvenilir bir firma İdoctor.
İdoctor firmasında yapılan her işlem garantili şekilde yapılıyor. Bu sayede daha sonra aynı konuda sorun yaşamanız minimum düzeye indiriliyor.
İdoctor’da Yapılan İşlemler
iPhone telefonunuz elinizden düştü ve ekranı kırıldıysa çok üzülmeyin. İdoctor iPhone ekran değişimi konusunda bir numara.
Belirli bir zaman sonra yaşadığınız batarya sıkıntısında da sizlere kapılarını açan bu firma iPhone batarya değişimi yapan yerler arasında da kendini kanıtlamış görünüyor.
iPhone’larda yaşanabilecek belki de en büyük problem anakart sıkıntısıdır. Oldukça hassas olan iPhone anakart tamiri idoctor ile işin uzmanları tarafından yapılıyor.
iPad günümüzde artık büyük küçük herkesin elinde. Eğitim, eğlence, iş hayatı derken hayatın bir parçası olan iPad’lerde sorun yaşanması halinde de bu firmaya başvurulabilir.
iPhone’lardan farklı olarak ayrı bir ustalık gerektiren iPad tamiri iyi yapılmadığı zaman farklı konularda da sıkıntı yaşanmasına sebep olur. İdoctor bunun önüne geçip yaptığı her işlemi garanti kapsamına alıyor. Ayrıca tamir sırasında herhangi bir sıkıntı olması durumunda da sorumluluğu kabul eden bu firma müşterilerini mağdur etmeden işlerini hallediyor.





https://idoctor.com.tr/ipad-servisi/
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık